Milyen erkölcsi az amivel nem foglalkoztatják az embert egy irodába?
Figyelt kérdés
Volt egy interjú mostanába, ahova nem vettek fel. Egyik barátnőm mesélte, hogy olyan került oda, aki már kétszer volt lopáson kapva. Basszus ez mennyire fair dolog, hogy olyat vesznek fel, aki lopós? Én eddig azt hittem, hogy ilyennel kizárja magát valaki autómatice, erre tessék. Én tartogatom magam. Nem lopok semmit direktbe. Meg tudom tartóztatni magamat és ez derül, ki hogy ilyent is felvesznek. Egy tolvajjal kell együtt dolgozni a pofám leszakad.2020. jún. 17. 16:10
1/2 anonim válasza:
Ha a lopásokért pl. csak felfüggesztettet kapott, akkor a próbaidő letelte után tiszta az erkölcsije.
2/2 anonim válasza:
Nem lopsz semmit direktben? Ezdeszép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!