Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » McDonalds-ban, vagy Burger...

McDonalds-ban, vagy Burger Kingben éri meg diákmunkát vállalni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A vakáció kezdetével szeretnék diákmunkát vállalni, csak nem tudom, hogy hol. Hallottam hideget-meleget mind a két munkaszolgáltatóról, de személyes tapasztalatból csak egyet hallottam. Szeretném iskola mellett is végezni, mert egy kis zsebpénz mindig jól jön, és szeretném hasznosítani valamire a nyelvtudásomat.

Lennétek szívesek, és írnátok személyes tapasztalat alapján a Ti véleményeteket, hogy hova érné meg jobban jelentkezni, és miért? Köszönöm szépen! :)

2020. jún. 15. 19:32
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Lemaradt: Budapesten szeretnék lenni, valahol az Egressy- és a Hungária, esetleg a Váci út környékette.
2020. jún. 15. 19:33
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Egyik kutya másik eb.
2020. jún. 15. 20:38
 3/11 A kérdező kommentje:
Tehát tulajdonképpen tök mindegy?
2020. jún. 15. 21:28
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Figyu ez tök mind1 a lényeg hogy elfogadható legyen a munkakörnyezet és a fizud rendesen megkapd
2020. jún. 15. 22:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A Mekiben több a fizu, de ezzel együtt a hajtás is nagyobb. Abba menj amelyik szimpatikusabb.
2020. jún. 16. 08:11
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Adok pipákat. :D
2020. jún. 16. 15:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a mekibe dolgozok, pont a jobb fizu miatt. Br 1300 az alap órabér, a Burger kingbe sajnos nem adnak ennyit.
2020. jún. 17. 14:39
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszodat! Hallottam olyat, hogy hierarchiarendszer van (minél régebb óta vagy ott, annál nagyobb a f***od), ez igaz?

És, szerinted mennyire lenne gond, hogyha suli mellett is csinálnám, ami ahhoz vezet, hogy napi 4 órákat tudnék bemenni melózni?

2020. jún. 17. 16:31
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Ebben lehet valami, ahol én dolgozom ott van pár pökhendi régi dolgozó, de inkább a fiatalok között, de a műszakvezető úgyis igazságot tesz.

Persze nem biztos, hogy minden mekiben így van.

Nálunk jó fej a főnök, ha úgy kéred akkor 4 órába oszt be.

2020. jún. 17. 18:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Király! Köszi. Szabad tudni, hogy Te melyikben dolgozol?
2020. jún. 17. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!