McDonalds-ban, vagy Burger Kingben éri meg diákmunkát vállalni?
Sziasztok! A vakáció kezdetével szeretnék diákmunkát vállalni, csak nem tudom, hogy hol. Hallottam hideget-meleget mind a két munkaszolgáltatóról, de személyes tapasztalatból csak egyet hallottam. Szeretném iskola mellett is végezni, mert egy kis zsebpénz mindig jól jön, és szeretném hasznosítani valamire a nyelvtudásomat.
Lennétek szívesek, és írnátok személyes tapasztalat alapján a Ti véleményeteket, hogy hova érné meg jobban jelentkezni, és miért? Köszönöm szépen! :)
Köszi a válaszodat! Hallottam olyat, hogy hierarchiarendszer van (minél régebb óta vagy ott, annál nagyobb a f***od), ez igaz?
És, szerinted mennyire lenne gond, hogyha suli mellett is csinálnám, ami ahhoz vezet, hogy napi 4 órákat tudnék bemenni melózni?
Ebben lehet valami, ahol én dolgozom ott van pár pökhendi régi dolgozó, de inkább a fiatalok között, de a műszakvezető úgyis igazságot tesz.
Persze nem biztos, hogy minden mekiben így van.
Nálunk jó fej a főnök, ha úgy kéred akkor 4 órába oszt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!