Kevesebb meló, több pénz, egyről a kettőre.. tippek?
Jelenleg kb havi 400 órát nyomom, két helyen átlag ezres nettó / óráért.
Budapesti vagyok, kevés ez a pénz is, mert nem csak kajára meg a létszükségletekre kell.
Röhelyesnek tartom például azt, ha az ember venni akar egy fúrógépet, vagy egy porszívót akkor az már egy fél fizetésbe kerül. (gagyi nem játszik)
Azt is gáznak tartom, hogy egy átlagember fizetéséhez beárazott termékek ócska minőségűek, kábé a gyártási selejt szintjén vannak.
Vélemények? Tippek?
#19 Ok, akkor mire mész az angollal svájcban, franciaországban olaszországban, spanyolországban, argentínában, görögországban? Soroljak még? Még belgiumban is franciául beszélnek, nem angolul.
Oroszországban meg megszólalsz angolul, vagy akármilyen nyelven, válaszolnak oroszul, azért mert tanuld meg ha már odapofátlankodtál.
@kérdező
Egyetértek #17 -el:
"Emellett tudom kezelni az embereket, hajlandó vagyok elfogadni mások véleményét és nyitott vagy az új ötletekre, javaslatokra, ezzel elősegítve a folyamatos fejlődésemet."
Ha csak ennyit sikerülne elérned (ezt ingyen is meg lehet tanulni), akkor már ezzel duplájára nőne az órabéred.
#17 #22
Köszi a népnevelést, mostmár mehettek ebédelni, mások véleményei is érdekelnének.
Újíthatna már a gyakorikérdések is azon, hogy egy ember egy kérdésre egyszer válaszolhat egy órában, mert ez is elég gáz, hogy feltesz az ember egy kérdést és elkezdik karöltve lehúzni, vagy befolyásolni, sőt megítélni a kérdése alapján, aztán meg névtelenül fényezni saját magukat mindenféle konkrétum nélkül. Tisztára mint a tv, bekapcsolod és 5 perc alatt látod, hogy no way, itt valami nem stimmel...
#23/
:D Te az vagy névtelenül.. Van Három "szakmám" ahogy a magyar oktatási rendszer nevezi, és kétszer voltam vállalkozó köszi, valahogy nem megy egy szűk vásárlóerejű felosztott piacú vlágban időre történő adófizetés, ha van miből ha nincs. Szeretek jótékonykodni, de azért nem az utolsó gatyámig köszi...
# 26
Minek áruljam el, hogy azt is bíráljad? Elég sok pénzembe került, drága tanulópénz volt megérteni, hogy az a jó meg az kell ami minél olcsóbb vagy ingyen van, és még odébb se kell érte menni. De megértettem, ígyhát a kisvállalkozási, illetve a fogyasztói piacra épülő szektort hagyom is, másra meg nincs belépő 50 millióm...
Nem jövök erre a szar oldalra többet, plusz ahol tudom negatívan véleményezem senkinek sem ajánlom! Hiába az új felület, a többi maradt amilyen volt... Korrupt, és ocsmány!
Kár rákattintani is. Ez is megy a tűzfal listába, oda való a facebookkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!