Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sikerült már valakinek diákmun...

Sikerült már valakinek diákmunkából karriert építeni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az adott területen nagyon jól dolgozott diákmunka alatt, és felvették (később) főállásba komolyabb fizetésért?
2020. jún. 9. 00:02
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én hallottam ilyenről, bár nem személyes ismeretségi körömben.
2020. jún. 9. 00:07
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetem alatt elkezdtem dolgozni egy tanáromnál. Ennek már több mint 10 éve, most én vagyok a második ember mögötte a cégben, mellette jól megy a saját vállalkozásom is.
2020. jún. 9. 00:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én hallottam már ilyet.
2020. jún. 9. 01:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
16-21 eves koromig volt szerencsem a szakmaban dolgozni egy cegnel, aminek koszonhetoen mar egy relevans, megelhetesi szintu szaktudassal kezdtem el az egyetemet. Most fogok allamvizsgazni, mellette vegig foallasban dolgoztam szinten ugyan azon a teruleten, csak az evek alatt szakmunkas kuli munkatol mernoki tervezesig jutottam. Kovetkezo lepes a sajat vallalkozas inditasa es nekifutas a masodik diplomanak. Ha nem is kozvetlenul, de kozvetetten erosen megalapoztak a diakmunkas eveim a jelenlegi es jovendobeli helyzetem.
2020. jún. 9. 06:26
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, van általános iskolás osztálytársam, ami diákként kezdte a McDonalds-ban, ma már étteremvezető.

De mi is akartunk pl. gyakornokot véglegesíteni már a munkahelyemen...

2020. jún. 9. 11:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, nagyon sok ilyen embert ismerek az egyetemről. Én is így kezdtem.
2020. jún. 9. 12:46
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Párom így lett kontroller.
2020. jún. 9. 17:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Csak szakmai gyakorlatnak köszönhetően ismerek ilyet.
2020. jún. 11. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!