Sikerült már valakinek diákmunkából karriert építeni?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy az adott területen nagyon jól dolgozott diákmunka alatt, és felvették (később) főállásba komolyabb fizetésért?2020. jún. 9. 00:02
1/8 anonim válasza:
Én hallottam ilyenről, bár nem személyes ismeretségi körömben.
2/8 anonim válasza:
Én egyetem alatt elkezdtem dolgozni egy tanáromnál. Ennek már több mint 10 éve, most én vagyok a második ember mögötte a cégben, mellette jól megy a saját vállalkozásom is.
4/8 anonim válasza:
16-21 eves koromig volt szerencsem a szakmaban dolgozni egy cegnel, aminek koszonhetoen mar egy relevans, megelhetesi szintu szaktudassal kezdtem el az egyetemet. Most fogok allamvizsgazni, mellette vegig foallasban dolgoztam szinten ugyan azon a teruleten, csak az evek alatt szakmunkas kuli munkatol mernoki tervezesig jutottam. Kovetkezo lepes a sajat vallalkozas inditasa es nekifutas a masodik diplomanak. Ha nem is kozvetlenul, de kozvetetten erosen megalapoztak a diakmunkas eveim a jelenlegi es jovendobeli helyzetem.
5/8 anonim válasza:
Igen, van általános iskolás osztálytársam, ami diákként kezdte a McDonalds-ban, ma már étteremvezető.
De mi is akartunk pl. gyakornokot véglegesíteni már a munkahelyemen...
6/8 anonim válasza:
Persze, nagyon sok ilyen embert ismerek az egyetemről. Én is így kezdtem.
8/8 anonim válasza:
Csak szakmai gyakorlatnak köszönhetően ismerek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!