Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha jól kitanulom a Diegózást,...

Ha jól kitanulom a Diegózást, máshol is elhelyezkedhetek vele?

Figyelt kérdés
Egy unalmas kisvárosban (a szülővárosomban) sikerült munkát találnom a helyi Diego üzletben. Semmiféle kereskedelmi végzettségem nincs, ismerősi segítséggel jutottam be. Szeretem csinálni, nagyon gyorsan repül az idő vele, és napról-napra ügyesebb vagyok (két hete kezdtem csak). Van egy halom oktatási anyaguk is, amik által elég komoly szaktudásra lehet (és kell is) szert tenni. A bolt nagyon kicsi, így ha rendesen betanított a tulaj, a jövőben egyedül fogom ellátni az összes feladatot (kasszázás, adminisztráció, logisztikai feladatok, eladás stb). Később (1-2 év távlatában) viszont nem itt szeretnék végleg letelepedni, hanem valamelyik nagyvárosban. Természetesen ott is van Diego, hisz nagyon kiterjesztették magukat az országban. Odáig viszont nem nyúlik el ismerősöm keze ("csak,, a szülővárosom, és egy innen 50km-re lévő város Diegojáig). Így útravalónak maradna a jövőben szerzendő, sokrétű tapasztalatom a franchisenál, de már protekció mentesen, és továbbra is kereskedelmi végzettség nélkül. Szerintetek elég lehet ez ahhoz, hogy tovább folytathassam egyszer egy másik város másik Diegojában? Feltéve, hogy ügyes is leszek benne?

2020. jún. 8. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Diégózás...:)) Ma is tanultam valamit.

Van ám a világon egy pár másik üzlet is, nem csak a Diégo.

2020. jún. 8. 20:50
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ó,a kezdeti lelkesedés,milyen aranyos...
2020. jún. 9. 11:38
 3/3 anonim ***** válasza:
Máshol is, és nem csak Diegoban😀
2020. jún. 9. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!