Van olyan hivatás amit olvasni és játszani szerető ember csinálhatna, hogy még meg is tudjon élni belőle?
Azért nincs 10 éve mert 26 éves vagyok és 30 éves koromra már karriert akartam de minimum valami olyannal foglalkozni amit nem ruhának úgy mint már a saját szakmámat.
Persze neten kezdtem le nézegetni dolgokat de nem tudom mennyire lehet ott olyan tudást összeszedni ami piacképes. És azt se tudom pontosan, hogy mit kellene. Egyelőre HTML-t és CSS-t kezdtem el tanulni.
#13 azért kezdtem ilyen egyszerűbb leíró nyelvekkel mert semmi közöm sincs a programozáshoz. Nagy javascriptet is akarok persze de örülök ha napi két órát rá tudok szánni úgyhogy csak szépen lassan fognak egymás után következni.
addig is gondoltam hogy html-el és css-el majd tudok weblap designokat csinálni.
szinte kezet is foghatunk, én 28 vagyok, vendéglátós múlttal, amit utálok...kacérkodtam én is a programozás ötletével, az állami újratervezés programról lecsúsztam, milliós codecampre nincs keret, és szintén én se tudom h kronologikusan és ésszerűen mit hogyan kellene elkezdeni.
Addig szintén eljutottam h a html+css csak h szokjam, utána javascript aztán passz.
De hogy tudnám-e mindezt magas szinten űzni azt nem tudom...szintén nulla múlttal (vagyis egy infó érettségivel:D)
igen, kitalálhatnánk h mi a fasz legyen :D
ótvar melód van neked is?v van most egyáltalán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!