Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mentőtisztként vagy mentőápoló...

Mentőtisztként vagy mentőápolóként lehet vállalni másodállást?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha van egy szakmám,amivel viszonylag jól keresek(amit szintén szeretek ezért nem szeretnék lemondani róla),viszont régi álmom,hogy életeket mentsek,lehetséges a kettőt egymás mellett csinálni?Vagy a mentős terület nagyon kötött,minden nap egész nap vagy változó és helyfüggő,hogy mennyit kell dolgozni?Ismertek olyat,aki emellett máshol is dolgozik?Hogy tudja megoldani,ha egyáltalán meg lehet?Minden ehhez kapcsolódó válasz jöhet,ami segít ezekre választ kapni!Előre is nagyon köszönöm!

2020. jún. 7. 20:36
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Muszáj vállalni, mert nem tudod etetni a gyerekeket. Nem választás kérdése lesz. Ha még nem merültél el benne nagyon, fordulj 180 fokot és üss falat a falba, úgy rohanj el messzire! Álomnak szuper. A retkes valóság már nem annyira. 5 év után se álom, se pénz, se megbecsülés, semmi nem maradt az elképzeléseimből. Őrizd meg álomnak! Annak jó!
2020. jún. 11. 10:46
 12/20 anonim ***** válasza:
55%

Ne halgassa a buta magyarra. Csináld meg a mentőtiszt képzést, 4 év, tedd oda magad és sok lehetőség nyílik meg előtted. Gazdag nem leszel, de normálisan meg fogsz tudni élni, még ha kell vállalnod másodállást.

Megbecsülést és elismerést a családotól fogod kapni, fizetést, amint fent elmítettem nem kimagasló, de jobban megélsz mint ha napszámba mész dolgozni. Ráadásul nem rokkansz bele, mint az én haverom, aki 10 éve burkol és oda van a térde, dereka, kezei. Én nem lett milliomos.

Na hagyjuk. REMÉLEM ÉRTED AMIRE CÉLZOK. Hajrá, csináld, A VISZAHZÓ EMBEREKRE NE HALLGASS SOHA.

2020. júl. 30. 23:29
 13/20 anonim ***** válasza:
Haverom mentőtiszt, 24/72 és mellette orvoslátogató, ahol 600.000 forint nettó fizetése van. Az elég sok mindenre. Persze mindenki nem kereshet ennyit, de miért ne Te lehetnél az aki ennyit keres. Hajrá !
2020. júl. 30. 23:31
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
4 év. Ha nem 5 vagy 10 vagy soha. 5% végzi el időben es kb 20 egyáltalán. Buta az aki belevág egyáltalán.
2020. júl. 30. 23:55
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Igen, a mentő tiszt képes alatt nem lehet tivornyázni hétvégente és szét csapni magad, mert itt felelősség teljes embereket képeznek, akiken múlik adott esetben egy emberi élet, családok sorsa. Ez nem büfé szakma. Ez elhivatottság. Aki ezt nem érzi annak se ez se mentő, se a rendőrség, se a tűzoltóság környékére nem kell mennie, mert csalódni fog.
2020. aug. 1. 14:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Én nem ez a kategória vagyok. Az, aki 5 éven át mindent beletett és szrt se kapott érte. De nem vitázom veled, nyilván nincs értelme. De akinek lehet, szólok, hogy ez egy vakvágány.
2020. aug. 1. 15:36
 17/20 anonim ***** válasza:
Én ezen a vágányon vagyok jó ideje. Nem vak vagány.
2020. aug. 1. 22:49
 18/20 anonim ***** válasza:
Család hogy van? Felismernek még, vagy hagysz a hűtőn egy fotót, hogy ne higgyenek betörőnek, amikor szökőévben egyszer hazaérsz?
2020. aug. 2. 09:42
 19/20 anonim ***** válasza:
24/72 munkarendben dolgozom. Elég sokat vagyok otthon.
2020. aug. 4. 18:51
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy a 24/72 beosztással! Nálunk 6-8-12-24 órában össze vissza futtatják a kocsikat...
2020. aug. 5. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!