Nettó 319.000 forint multi ügyintézőnek jó fizetés?
Feladata főállású közgazdász és pénzügy végzettségűek munkájának támogatása, középfokú végzettséggel.
Multi, ipari termelés, megyeszékhely.
Ennél fiatalabb? Minél fiatalabb?
30 as éveim elején járok, mérnök, szintén budapest, általában nettó 5-600e között kapok. + Havi 40e kafeteria. Nem vagyok vezetőt, pár év és az leszek, mert teszek érte akkor ez a szám már inkább milliót körül lesz.
Bejelentve. Soha nem volt fekete állásom.
Miért kell korhoz kötni, hogy majd akkor elég lesz elérni a nettó 500-at? Ez nem jó hozzáállás. Adott időben, szituációban kell elérni a lehető legmagasabb fizetést. Lehet neked az a célod, hogy mire 30 leszel meglegyen az 5 kiló, csak éppen lehet, akkor már nem annyit fog érni ez a pénz, mint most, így igazából nem is keresel majd többet többet.
Nekem évekkel ezelőtt kérés nélkül ajánlottak nettó 300-at. Volt, ahol kevesebbet, nyilván oda nem mentem, hanem vártam még egy kicsit magasabb ajánlatra. Pár év tapasztalattal a vírus beköszönte előtt a nettó 500 igenis elérhető volt gépészmérnökként is és nem kértek sehol személyit, hogy megnézzék van-e már az illető 30 éves.
Pályázni kell folyamatosan, ha van egy ígéretes cég, akkor lépni kell, ha ez többletpénzzel jár. Az, hogy várod, hogy legyen több tapasztalatod, várakozol, ülsz a langyos vízben az nem kifizetődő. Most egy kicsit nehezebb lesz a szitu, ha elnyúlik a válság nem lesz mindenkinek olyan egyszerű jó fizut kialkudnia. Aki a pörgő gazdaság közepette keveset keresett, az jó eséllyel most be is ragadt egy időre rossz fizetéssel, főleg kkv környezetben. Akkor kell ütni a vasat, ha meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!