Ha egy rövidebb, kevésbé fontos munkát nem írok be a CV-be az mennyire lehet később kellemetlen?
Még próbaidő alatt távoztam, nem tetszett.
A TB-kiskönyvből gondolom majd látni fogják a HR-en, hogy dolgoztam X-cégnél, de a CV-ben nincs benne.
tb alapján akkor a munkáltató nyomozni tud utánam, hogy mégis hol és mennyit dolgoztam? tehát ha kamuzok akkor kiderül? :D
Mondjuk nem akarok kamuzni, de ha mégis akkor szopás? :)
Vagy ha új kiskönyvem van akkor nem?
Nem fog nyomozni. Nem hinném, hogy erre van kapacitás.
Annak idején nekem benne volt olyan is, ahol kb 2 hónapot töltöttem, de beleírtam 1 évre.
Senki nem nézett utána.
A nyugdíjbiztosítón kívül nagyjából senkit nem érdekel mi van a kiskönyvedben. Ráadásul rendszeresen elhagyják az emberek, újat csináltatnak stb...
Amúgy a munka szempontjából lényegtelen munkahelyeket én is kihagyom az önéletrajzomból.
Utolsó, az igen :O Hogy volt neked 30-40 munkahelyed? 3-4 havonta váltogatni szoktál? Nem rosszindulatból kérdezem, csak komolyan érdekel.
Én 27 vagyok, diákmunkákkal együtt volt összesen 6 helyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!