Valaki hallott mar ilyen munkaidorol?
Figyelt kérdés
Ma volt egy allasinterjum, dualis kepzes miatt. Azt mondta, hogy a szorgalmi idoszakban heti 1 napot kell dolgozni, viszont a vallalati idoszakban 7,4(!) orat+ fel ora ebedszunet. Mit takar ez a 7,4?2020. jún. 2. 21:55
1/4 anonim válasza:
Gondolom a "vállalati időszakban" minden nap kell mennetek dolgozni, tehát az az egy napi fizetett, munkával eltöltött időt jelenti. Visszaosztva ez kb 7 óra és 25 perc fizetett munkaidő naponta, vagyis fél óra ebédszünet mellett van még 5 perc szüneted.
2/4 anonim válasza:
Le kell dolgozni az ebédszünetet.
3/4 anonim válasza:
60*0,4= 24 perc
Nem értem, hogy ezt miért nem tudtad kiszámolni!
4/4 A kérdező kommentje:
Nem matek kioktatast kertem, hanem abban remenykedtem, hogy van itt olyan, aki szinten 7,4 orat dolgozik es el tudja mondani, hogy megis mit takar. De azert "koszi" #3..
2020. jún. 3. 09:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!