Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha elaludtam a munkából és...

Ha elaludtam a munkából és beszóltam munkahelyemre, de a főnök azt mondta, hogy ennek lesz következménye, akkor vajon mire gondolhatott?

Figyelt kérdés
2020. jún. 2. 09:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
11%

7: Nem sík hülye, ezért pontosan tudja, hogy nem az autó romlott el, hanem a te hozzáállásodon múlott csak, nem pedig rajtad kívül álló körülményeken. Ezért ilyen szigorú.

Lehet pontozni ezt is. Empátia persze, az legyen. Nem tudom mit pontosan a munkád, de meg tudod saccolni mennyi veszteséget termeltél a cégnek így? Mert szinte biztosan többet, mint az időarányos béred.

2020. jún. 2. 11:36
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nálam volt olyan az egyik régi munkahelyemen, hogy be se mentem dolgozni, mert nem volt kedvem, észre se vette senki :D
2020. jún. 2. 11:41
 13/14 anonim ***** válasza:
31%
Irodában lehet csúsztani, da ha műszakban jársz és van munkaidő nyilvántaró rendszer az nem tudja lekezelni a késést. Akkor vagy irány a doki egy igazolásért vagy tudasd be szabinak.
2020. jún. 2. 12:22
 14/14 A kérdező kommentje:
11: Két dolog lehetséges. Vagy te is bunkó főnök vagy a beosztottjaiddal vagy nem dolgoztál még soha életedben sem és nagyon unatkozol. ÉS igen, nem termeltem egy fillér veszteséget sem a cégnek és tudod miért okoska? 1) Mert szabadságnak lesz beírva 2) Olyan sok a plusz ember, hogy van aki egész műszakban takarít, mert nem jut neki más munka.
2020. jún. 2. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!