Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szórólapozáson kívűl esélyem...

Szórólapozáson kívűl esélyem sincs másra?

Figyelt kérdés

egész évre kellene munka, 17 éves lány vagyok, megvan a középfokú angolom, most készülök a felsőfokra, estin tanulok, a szüleim betegek, semmi pénzük ezért dolgoznék hétközben, eddig csak szórólapos és telos zaklatós munkákat kaptam meg merthogy 18 alatt vagyok. és nem arról van szó, hogy sz@ros a munka, de a telefonost azt lelkileg nem bírtam egy nagy hárommillióan küldtek el jó messzire:) és sajnáltam is akiket felhívtam, a szórólap meg télen azért nagyon rossz és nem egyszer inzultáltak egész napon át a nemdolgozó társadalom kanosabb tagjai:(

szerintetek hol lehetne munkát szereznem?

Köszi!:)

2010. júl. 30. 19:00
 1/6 A kérdező kommentje:
még mekire is jelentkeztem, már hónapok óta de állítólag nincs hely.
2010. júl. 30. 19:02
 2/6 anonim ***** válasza:
TESCO???
2010. júl. 30. 19:27
 3/6 anonim ***** válasza:
pesti vagy?
2010. júl. 30. 21:00
 4/6 A kérdező kommentje:
igen.
2010. júl. 30. 21:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Menj el diákszüvetkezethez. Én pl. ennyi idősen reggelente metró újságot osztogattam, az tök jó volt, mert reggel két óra alatt lenyomtam, addigra kb felébredtem, aztán még előttem volt az egész nap.

De amúgy is érdemes diákmunkát vállalnod, sokkal hamarabb kapsz, és sokkal rugalmasabbak.

2010. júl. 31. 00:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha írsz privit, talán tudok tenni valamit az érdekedben.
2010. júl. 31. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!