Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vélemény erről ( munka fizetés)?

Vélemény erről ( munka fizetés)?

Figyelt kérdés

Ma voltam recepciós állás megbeszélésen mivel már nem vagyok diák normál állást keresek azonban ez egy szezonális munka és 625 Ft-os nettó órabért ajánlottak mivel elvileg diáknak vagyok titulálható mert csak az érettségi a legmagasabb végzettségemés hogy segédmunkás kategóriába tartozom kb. Azonban tudom, mivel ismerősöm alkalmaz segédmunkást hogy még ő is 1200-as órabért kap (enis 1000-1200 orultem volna) illetve mondtam hogy tavaly diákmunkára 800-at kaptam ami szintén nem a legjobb de szerintem ez a 625 kizsákmányolas szinte..(800 ba vegul belement)

És úgy gondolom hogy a recepciós nem az a munkakör amely feltétlen diplomát igényel hanem néhány hét alatt be tanulható ráadásul van egy felsőfokú és egy középfokú nyelvvizsgám. Tehat nem gondolnam h segedmunkas kategoriaba tartozom, ennnel meg takaritasert is tobbet kapnek.

2020. máj. 30. 23:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi már tavaly is 1100-at fizettünk a diákoknak, vasárnapra meg pótlékot is kaptak.
2020. máj. 31. 10:24
 12/16 A kérdező kommentje:

Hat egyenlore meg csak erettsegim van mert halasztok de azert szerintem ne hasonlitsa segedmunkashoz foleg h van 2 nyelvtudas is felso es kozep szinten is, es enelkul itt mas nem boldogulna jol mivel ez holland kemping, ja es meg a segedmunkas max 8 altalanossal is keres 1200-at.

800 is csak ugy lett h mondtam h tavaly annyi volt a diakmunka de alapbol a 625-ajanlata sztem kicsit felhaborito. Napi 5000 ft ert dolgoztatna valakit HETVEGEN is es az neki boven megeri... o szepen csaladjaval otthon van hetvegen mas pedig ennyiert aldozza fel a hetvegejet es dolgozik. Raadasul baratomma csak ilyenkor tudnek talalkozni.

2020. máj. 31. 10:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nézelődj még! Hülyeség, hogy diáknak vagy nevezhező, max kezdőnek. Ezt még meg is érteném, de ehhez jöhetne valami ígéret, hogyha beválsz, emelik a fizetésed.
2020. máj. 31. 12:36
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekek, ha van olyan aki elvállalja 625ft-os órabérért akár hétvégén is bemegy akkor csak a munkáltatónak van igaza (vagy 800ért)

Tudtommal ha idén végeztél 2020 szept 1ig diáknak lehet téged tekinteni. Bár felvehet normál munkaerőnek is.

Munka/fizetés különbségek:

Nekem autószerelői papírom van de 150-ért havonta nem vesznek fel, közben a sima takarító is ennyit keres már. Pedig a 2 szakma között oltári nagy a felelősségkülönbség meg a tudáskülönbség de sajna ennyire értékelik ezt felénk...

2020. máj. 31. 12:43
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de ez nagyon kevés. Én nettó 1600 ft-os alapórabérért dolgozok gyári munkásként.
2020. máj. 31. 12:52
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem iden vegeztem tehat nem szamitok diaknak
2020. máj. 31. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!