Mit gondoltok erről az állásról, és milyen ez az euró alapú fizetés? Lesz hétfőn egy állástájékoztató: miben menjek oda? Mit vegyek fel?
Ez túl szépnek hangzik,hogy igaz legyen..Nem várnak el semmit??Semmi szakmát,diplomát,nyelvet??
Nekem ez olyan munkának tűnik ahová én jelentkeztem egyszer..
telefonod munkatárs,aki egész nap a telefon mellett ül,és sok idegen számot felhív,hogy rábeszélje az embereket egy termékre,vagy biztosításra..Ők lehetnek azok akik képesek este 10-kor is telefonálni és az emberre hozzá az ideget a telefonálásukkal..Ők azok akiknek az első mondta után vagy elküldöd melegebb éghajlatra vagy egyszerűen lecsapod a telefont..
Bocsi ha tévednék..
Én azért elmennék. Nem 100%, hogy ilyen munka lesz, csak 99 :)
Kérdezz rá az interjún, hogy pontosan mit kell csinálni, valamint hogy óra- vagy teljesítménybért kapsz-e. Ha amúgy ráérnél és nem kamu, akkor akár szerencséd is lehet.
Ha viszont van arra az időpontra más interjúd is, akkor inkább arra menj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!