Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Patcai Katica Tanya diakmunka?...

Patcai Katica Tanya diakmunka? Valaki konyorgom segitsen. Felpontozok, es ezer koszonet

Figyelt kérdés
Tobb allas lehetoseg is van. Szerintetek egy 15 eves lanynak melyik a legjobb? Milyen ott dolgozni? Mennyit lehet keresni?

2020. máj. 23. 19:38
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Mik a lehetőségek?

Vendég szemmel amúgy baromi jó hely.

2020. máj. 23. 20:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Takarító, állat gondozó. Az állatgondozó trágyáz, és fej is. Hát a takarítót meg nem kel magyarazni. Ti mit valasztanatok?
2020. máj. 23. 20:57
 3/7 anonim ***** válasza:
86%

Először is nyugalom.

Olyan szempontból nézném, mi az amivel többet tudok tapasztalni, újdonságot kipróbálni.

Amennyiben a fenti két lehetőség van. Takarítani kis túlzással bárhol lehet. Viszont állatokat gondozni, sőt fejni nem mindenhol. Ezen kívül valamelyest felelősségteljesebb, másrészt ha közvetve is, de kapcsolatban lehetsz állatokkal. Akik akár még jó hatással is lehetnek rád :)

2020. máj. 23. 21:25
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
Inkább az állatgondozást.
2020. máj. 23. 21:25
 5/7 A kérdező kommentje:
ohh, értem. Szerintetek a takarítás mit foglal magába egy ilyen helyen? És mit tippeltek mennyi lehet a fizetés?
2020. máj. 23. 21:44
 6/7 anonim válasza:
76%

Én is inkább az állatgondozást választanám, de ezt természetesen neked kell eldöntened. A fizetés nem tudom mennyi lehet de diákmunkáknál az órabér 1000-1400 Ft körül szokott lenni. A takarításba szerintem egy tanyán a trágya eltakarítása+mosdók tisztán tartása lehet de nem tudom.

Mindesetre remélem sikerül eldöntened és jól fogod érezni magad🙂.

2020. máj. 24. 21:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm utolsó!
2020. máj. 24. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!