Hogyan tudnék online pénzt keresni? Kérlek írjatok ötleteket, illetve a hozzájuk szükséges tudást.
Figyelt kérdés
Jelenleg 19 éves vagyok, idén érettségiztem. Rengeteg szabadidőm lett, amit szeretnék hasznosan eltölteni, pénzt keresni az egyetemi évekre, vagyis kicsit önállósodni.2020. máj. 22. 15:21
11/13 anonim válasza:
Nem olyan nehez az, joutubeon van millio egy video a temaban. Sok munka 0 rol megtanulni programozni, de nagyon kifizetodo. Nem kell feltetlen felsooktatas, csak tisztaba kell lenni az alapokkal es szorgosnak lenni, ugy bejuthatsz egy kkvhoz, utana meg kb ki van kovezve az ut eleted vegeid mert a recruiterek sose hagynak majd beked :) Amugy manualis tesztelessel is kezdhetsz ahhoz meg programozoi tudas se kell, mondjuk elony ha legalabb egy dbt meg tudsz nyitni es par selectet elloni, aztan lassan egyre tobb prpgramozas, automata teszteles/ programozoi utra teres. Sztem csak megindulni nehez itba, utana adja magat
12/13 anonim válasza:
Vannak ilyen webcamos cuccok, ott pénzt küldenek és mondják mit csinálj.
13/13 A kérdező kommentje:
Inkább az eszemből szeretnék megélni, de köszönöm a hozzászólást!
2020. máj. 24. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!