Ilyenkor milyen kérdésekre készüljek?
Figyelt kérdés
Péntekre behívtak egy állásinterjúra olyan területen, ahol semmi tapasztalatom sincs, illetve nem is pályáztam meg az állást. Azonban már egy ideje nincs munkám, és elfogadtam a meghívást, mert szeretném tudni a részleteket. Ebben az esetben vajon készülhetek az olyan kérdésekre, hogy "milyen autó lenne Ön?" és hasonlók? Vagy ilyenkor inkább bemutatják az állást és arról kérdeznék, hogy milyen tapasztalataim, ismerettségeim vannak és mi a véleményem az állásról?2020. máj. 21. 11:07
2/5 anonim válasza:
Hogy hívtak be olyan állásinterjúra, amire nem is jelentkeztél?
3/5 anonim válasza:
Mivel nem írtál semmi konkrétumot, nehéz válaszolni. Ha nem te jelentkeztél, hanem csak ők találtak meg valahol, akkor valüszínűbb, hogy ők fognak beszélni első körben, neked csak el kell mondanod a tapasztalataidat/tudásodat.
4/5 A kérdező kommentje:
Adatbázisban találták meg feltöltve az önéletrajzom.
Eddig egy munkahelyem volt négy évig, akkor is nagy szerencsém volt, mert egyetlen egy helyre jelentkeztem és be is hívtak, ezért semmi tapasztalatom az interjúknál, ezért izgulok ennyire :(
2020. máj. 21. 11:45
5/5 anonim válasza:
Hagyd, hogy ők akarjanak meggyőzni, hogy ott dolgozz. Elvégre nem te jelentkeztél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!