Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Magyarországon miért csak az...

Magyarországon miért csak az informatikusnak van meg a kényelmes nyugati életformájuk?

Figyelt kérdés

Csak ők tudnak szép lakást bérelni,fiatal autóval járni, étteremben enni, utazgatni.

Nyugaton ez igaz egy szakmunkásra is.

Vagy a többiek lehet azért keresnek ócskán hogy legalább az informitikusok jól kereshessenek?

Egy ilyen kis IT paradicsom vagyunk?

2020. máj. 20. 15:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%
Ezeket a nyugati szakmunkás is csak akkor tudja megcsinálni, ha nincs egy büdös fillér félretett pénze sem, mert az egész fizetését elveri hónapról hónapra.
2020. máj. 20. 18:04
 12/21 anonim ***** válasza:
Volt ilyen trend, aztán kb 2015ben lelassult, mikor rohamtempóban elkezdtek itthon emelkedni a bérek. Én pl kb 500 euróval keresnék kinn többet, ennyiért meg nem éri meg a macera, mert a lakhatás se jönne ki belőle.
2020. máj. 20. 18:06
 13/21 anonim ***** válasza:
44%
Savanyú a szőlő Balu?
2020. máj. 20. 18:10
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Erről szól az egész itteni karrierje.
2020. máj. 20. 19:00
 15/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem vagyok informatikus mégis megengedhetem ezeket magamnak...
2020. máj. 20. 19:14
 16/21 A kérdező kommentje:

BErlini albérletár? Ne nevettess, nem vagy alig drágább mint Pesten...

De egy rakás nyugati várost tudok mondani ahol oclsóbban lehet lakni ár érték arányban mint a kutyaszaros balkáni BUdapesten.

2020. máj. 20. 21:49
 17/21 anonim ***** válasza:
2020. máj. 21. 07:05
 18/21 anonim ***** válasza:
54%

A szamunkás megkaphatja a nettó 5-600at kint, nem ritka.

A segédmunkás valamivel kevesebbet..

2020. máj. 21. 10:15
 19/21 anonim ***** válasza:
65%
Ki lehet menni nyugodtan, ha ott jobb az élet.
2020. máj. 21. 12:25
 20/21 anonim ***** válasza:
A pincér meg a szakmunkás is többet fog keresni. 🤣🤣🤣 Ezen, mint veterán vendéglátós igen jót nevettem. Te ha jól keresel, akkor osztogatod másonak vagy miből jött ez a gondolatmenet? Napi több száz vendéget szolgálok ki, s jelzem, hogy minél több pénze van valakinek, annál kevésbé osztogat jattot, ez sokkal jellemzőbb a szegényebb rétegre. A kérdésfelvetőhöz: informatikusokból már olyan hiány van egyes szakterületeken, hogy már ennyit fizetnek. Bízom benne, hogy hamarosan más szakmunkás területek is elérnek ehhez, hogy kénytelenek lesznek drasztikus béremelést alkalmazni annak, aki még hajlandó dolgozni. Hiszen hiába vagyunk az EU tagországa, a jövedelmek és az életszínvonal meg sem közelíti az európait, csak a termékek és a szolgáltatások ára. S csodálkoznak, hogy mennek ki az emberek innen. Én nem csodálkozom. Azt bánom, hogy 20 évvel ezelőtt nem mentem én is innen a francba.
2020. máj. 26. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!