Havi nettó 15o.ooo Ft fizetésből mégis hogyan lehetséges félrerakni?
Írd ki a kérdést az ételek rovatba! Ott majd bekamuzzák neked, hogy napi 500 forintból esznek, napi 3X! >:)
Pl.: https://www.gyakorikerdesek.hu/etelek-italok__egyeb-kerdesek..
Havi 150ezernél kevesebbet kell költeni és a maradék az, amit félre lehet tenni.
Egyébiránt szerintem ez a fizu kevés
, dolgozz azon, hogy többet keress
Ha saját ingatlanban laksz és nem albérletben, nem kell fizetni se lakáshitelt, se albérleti díjat, akkor abból lehetséges. (A saját ingatlan lehet az, hogy örököltél, vagy egy rokonodéban laksz és nem kell fizetni bérleti díjat, stb-stb.) Én úgy költök havi 130-140 ezer forintot, hogy abból már 50 ezer ft az albérleti díjam (rezsivel együtt).
26/F
Én ennyiből élek meg és rakok félre havi 100ezret. Vidék, megyeszékhely.
-Van egy saját lakás, melyet a páromnak vettek. Ezzel a lakással kapcsolatban kiadásunk egyelőre minimális (havi 10-10ezer), rezsit fizetik a szülők.
-Van egy 20 éves kocsim, mellyel rövid távon tudunk közlekedni. Ennek az éves fenntartási költsége 180ezer körül alakul, melyet a párommal többnyire felezünk.
-Vannak szüleim, nagyszüleim, akik ipari mennyiségben gyártanak heti szinten ételt, ha akarom, ha nem. Tehát az étkeztetés is megoldott számunkra.
Szoktunk barátokkal járni alkalmanként kocsmákba beszélgetni. Káros szenvedélyünk már nincs, cigarettázást közösen letettük. Ha valami elromlik, javítjuk, ha nem tudjuk megoldank magunktól, javíttatjuk. Hobbiainkat űzzük, nem igazán szenvedünk semmiből sem hiányt, kivétel a luxus dolgokból (étterem, nyaralás, utazás). De mindennek eljön az ideje.
Cél: kiindítani egy vállalkozást a felhalmozott tőkéből, mely jövedelmezőbb lesz a mostani fizumnál. Igen, vannak ötletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!