Valakinek ilyen szellemi munkáról tudomása van Budapesten?
Figyelt kérdés
Bármit, ismétlem bármit meghallgatok,ami megfelel az alábbi kritérumoknak:
- napi 8-10 óránál nem kell többet dolgozni
- nem többműszakos
- nem kell hétvégén dolgozni,csak hétköznap
- szellemi munka, lehetőleg irodai
- havi nettó 250 ezer Ft-ot megkereshetek vele
- budapesti legyen.
Diplomám van, de nem szeretnék tovább azon a területen egy percet sem dolgozni.
2020. máj. 16. 17:03
1/9 anonim válasza:
Csak olyat tudok, ami nettó 200at fizet, és pest megyei. Bár most fogalmam sincs, hogy van e felvétel...
2/9 A kérdező kommentje:
Nincs autóm, így ingázás kilőve és a megjelölt összeghez is ragaszkodnék.
2020. máj. 16. 19:01
3/9 anonim válasza:
Valahogy az ilyen kérdéseknél mindig csak az elvárásokat sikerül leírni, a képességeket nem.
5/9 A kérdező kommentje:
Ha linkeltek a feltételeimnek megfelelő állást, akkor megnézem és el tudom dönteni, hogy megfelelek-e a munkaadó elvárásainak és annak tükrében jelentkezem vagy sem. A problémám, hogy a legtöbb álláshirdetésnél az szerepel, hogy fizetés megegyezés szerint.
2020. máj. 16. 19:25
6/9 anonim válasza:
szellemi, betanított, nem több műszakos melóért nem fog senki sem 250 nettót adni.
7/9 anonim válasza:
Ha tud legalább angolul, akkor de.
Viszont én nem vagyok kendermagos tyúk, hogy helyette válogassak professionön meg LinkedIn en.
8/9 A kérdező kommentje:
Középszinten tudok angolul. Szétnéztem az említett oldalakon, de mint írtam a fizetést mindenütt jótékony homály fedi.
2020. máj. 16. 21:01
9/9 anonim válasza:
Szellemi munkakörökben nem szokás fizetés megjelölni. Te mondasz a telefonban egy sávot, és megmondják, hogy benne van-e, amit ők elképzeltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!