Élelmiszeripari minőségellenőr mit csinál?
Papíron ez a szakmám, de a telefonom csinálta meg helyettem érettségin meg a puszta szerencse dolgozott.
Most mivel kirúgtak a munkahelyemről (sofőr) , kell a pénz ezért jelentkeztem ebbe a pozícióba.
Mit kell tudni ami alap? Jó iso cuccok meg haccp az megyeget, de bele kell kóstolni a kajába vagy laboroznak? Anno a suliba kóstolni is kellett.
Ez egy húsüzem.. mellesleg.
Ha ennyire nem vagy tisztába a feladatokkal, akkor három napon belül innen is elküldenek, ha egyáltalán felvesznek.
Én a környékén nem jártam az élelmiszeriparnak, de nem hinném, hogy nagyot tévedek:
Előírás szerinti gyakorisággal és módon mintát vesz a termékből. Azon laborvizsgálatokat végez, és érzékszervi próbát is. Húsüzemnél gyanítom azt is meg kell nézni, hogy az állatorvosi (?) papírok rendben vannak-e. Gyártásba csak olyan alapanyagot engedhet, ami eü. szempontból kifogástalan. Pl. beteg, gyógyszerezett állat húsa nem feldolgozható.
A munka könnyűnek és egyszerűnek tűnik, de nem az.
Azt , hogy a papírok rendben vannak azt az állatorvos ellenőrnzi, nem? Na mindegy, majd kiderűl.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!