Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek havi nettó 450...

Szerintetek havi nettó 450 ezres fizetés ma Magyarországon átlag felettinek számít gyári gépkezelő munkáért cserébe?

Figyelt kérdés
2020. máj. 10. 16:40
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Messze átlag feletti, de ezt szerintem te is tudod és csak dicsekedni jöttél
2020. máj. 10. 19:01
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ez megint a "simán lehet 500 nettó körül keresni minden végzettség nélkül a gyárban, de bibibi, ne mondom meg, hogy melyikben" kérdező? :)
2020. máj. 10. 19:04
 13/26 anonim ***** válasza:
Bármilyen munkáért cserébe átlag felettinek számít a minimálbéres diplomások országában.
2020. máj. 10. 19:23
 14/26 anonim ***** válasza:

Tudnod kell, hogy bőven átlag feletti.

Én tanárként keresek nettó 140-et teljes munkaidőben...

2020. máj. 10. 19:50
 15/26 anonim ***** válasza:
91%
Igen, bár én nem lennék büszke a "betanított gépkezelői karrieremre" akkor se ha havi nettó 2 millát keresnék vele.
2020. máj. 10. 20:35
 16/26 anonim ***** válasza:
El kell, hogy keserítselek. Persze a teljes képet nézve országos szinten, átlagon felüli fizu, de mondjuk egy jó cnc-snél, budapesti, vagy nyugat-magyarországi viszonylatban átlagos.
2020. máj. 10. 22:24
 17/26 anonim ***** válasza:
Kamu kérdés... Csak azért hogy hergelje vele a népet
2020. máj. 10. 22:28
 18/26 anonim ***** válasza:
Egy szóval sem mondta a kérdező hogy ez az ő keresete.
2020. máj. 10. 22:33
 19/26 anonim ***** válasza:
Sőt azt sem mondta, hogy a másé. :D
2020. máj. 10. 23:52
 20/26 A kérdező kommentje:

# 15

Miért nem lennél büszke a gépkezelői karrieredre azon kívül, hogy neked nincs? :D Mennyivel rosszabb egy gyárban gépet kezelni, mint mondjuk egy boltban pénztárazni vagy egy jegypénztárban ülni egész nap, esetleg egy irodán aktákat tologatni vagy otthon kockulva programozni? Csak kérdezem, hogy szerinted jobb-e karriert építeni mondjuk tanárit vagy ápolónőit nettó 200-ért és azon idegeskedni hó végén hogy adod fel a csekkeket vagy miből? Mert én inkább kezelek gépet egy gyárban könnyű munkával, 3 műszakban túlóra nélkül, mint a határidőkön mérgelődjek mondjuk mérnökként, programozóként. Tudom mit gyártok, tudom minek gyártom és miért van hatalmas szükség az embereknek arra amit gyártunk. Mert az egészségük műlik rajta és nekem e nemes cél már elég is, hogy karrierként tekintsek a munkámra. Lehet előrelépni, lehet fejlődni szóval karrier.

2020. máj. 11. 06:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!