Bency4ever kérdése:
Orosz, francia vagy német?
Figyelt kérdés
Angol mellé melyik nyelvet ajánlanátok a legjobban? Fordító/tolmács karrieren gondolkodok, (mandarin, japán távol áll tőlem) csak időhiánnyal küszködök. Nem idegen számomra egyik nyelv sem, mindössze anyanyelvi szintre szeretném fejleszteni legalább az egyiket. A fenti három nyelv közül melyikkel járnék garantáltan jól rövid és hosszú távon is?
A válaszokat előre is köszönöm!
21/F
2020. máj. 8. 22:00
1/6 anonim válasza:
A némettel szerintem nem lehet mellélőni.
2/6 anonim válasza:
A németet ajánlanám, mivel a gazdaságunk is erősen függ a németektől. Viszont ez az egyik legbeszéltebb nyelv itthon, a németektől függő cégek szerintem kapun belül elintézik a német ügyeket vagy kb mindenki tud ilyen szinten németül. Ha valaki mégis megkérne igen nagy a kínálat.
3/6 anonim válasza:
Német > francia >> orosz az erősorrend szerintem.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2020. máj. 10. 09:25
5/6 anonim válasza:
Én angol mellé az oroszt ajánlanám, esetleg a franciát.
Attól is függ, mik a konkrétabb terveid, mint tolmács, milyen irányt képzelsz el, Magyarországon szeretnél-e egyáltalán maradni.
Én nem értek egyet azzal, hogy a német lenne a leghasznosabb az angoltudásod mellé, hacsak nem vmi ilyen céghez szeretnél menni, vagy vonz a nyelv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!