Akik most a virus miatt elvesztették a munkájukat most mit csinálnak?
Ilyen a világ!
Nagyapám zsaru volt. Biztos háttér. Aztán a rendszerváltás után le kellett szerelnie, mert nem volt érettségije.
Rokonom határőr. Megszűntek. A rendőrség meg nem vette át a kora miatt.
Mi a kérdés?
Évente 3 hónapot 380 ért, az kemény!
Esetleg, ha kevesled, legyél vállalkozó!
Vállalkozz, hogy esetleg a teljes vagyonoddal felelj a cégért, minden kockázat legyen a tiéd.
"Vendéglátásban dolgoztam kb havi 380ezerért"
Mint ahogy előttem is írták, gondolom, ebből minimálbérre voltál bejelentve és a többi zsebbe ment.
Egyrészt ebből tényleg félre lehet tenni, másrészt meg ha nem a java zsebbe ment volna, akkor most nem lenne gondod, hiszen 3 hónapig kaphatnád az álláskeresési támogatást - az idő alatt meg csak találnál munkát.
Most nézem, szakács vagy?!
Én Chef De Partieként kaptam 1400 eurot. Plusz teljes ellátást. Kérdés a 380-ból mennyi volt a kiadásod az elmúlt években, hogy nem maradt belőle?
Egyébként most tervezünk egy ismerősnek is egy saját vendéglátó helyet, korábban konyhafőnök volt, dupla annyirt amit Te kaptál, de tart attól, ha vissza is indul a vendéglátás, a munakerő túlkínálat miatt az alkalmazotti bérek nem fogják elérni a korábbi szintet. Ő inkább sajátot nyitna két hónapon belül.
Én a szállodaiparban dolgozom/dolgoztam.
Eddig jól ment a szekér, de most egyik pillanatról a másikra nulla lett a bevétel.
Most a megtakarításokat használom, és vállalkozást indítok éppen. Talán végleg felhagyok a turizmussal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!