Tényleg létezik ilyen munka, hogy bérkommentelő?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor hogyan lehet jelentkezni? Hol hirdetik? Mennyit lehet keresni?2020. ápr. 30. 01:16
1/7 anonim 

válasza:

Balázskát és a munkaügyes trollt kérdezd!
2/7 anonim 

válasza:

Létezik, de elsősorban nem politikai vonalon. Egy ex-bérkommentelő írt róla, hogy volt ilyen munkája, cégek oldalain kellett ügyf3lnek kiadnia magát, kérdéseket feltenni, dícsérni a terméket, pörgetni az oldalt, stb., stb.
3/7 anonim 

válasza:

Van, persze. De ezek csak beajánlás útján mennek.
4/7 anonim 

válasza:

Én meg azt hittem, hogy egy cég kiadja a bérjegyzékét és azt kell véleményezni :D
5/7 anonim 

válasza:

Én is az vagyok, és most ide bérkommentelek egyet.
:P
6/7 anonim 

válasza:

Marketinges szakmában van ilyen igen.
7/7 anonim 

válasza:

Pontos összeg üzleti titok, de egy egy rövid komment amúgy kevés pénz, viszont úgyis itt vagyok, szeretek írkálni.
Ami jobban megéri az az ügyes kérdés feltevés. Ha ott pörögnek a válaszok akkor arra jár sok bónusz.
Csak hát nehéz ilyen kérdést kitalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!