Mit dolgozol nappali egyetem mellett?
Ja tényleg XDD
Javítom : 6-os és 8 - asra gondoltam :)
Köszi a válaszod. Az kemény szak lehet, pláne munka mellett. Le a kalappal.
"Mit dolgozol nappali egyetem mellett?"
Mérnökinformatikus szak (BME) BSc 5. félévétől dolgoztam heti 28 órában, szoftverfejlesztőként (vizsgaidőszakban kivettem 2 hét szabit).
"...hogy fér bele a munka mellette..."
Nehezen fért bele, nem nagyon volt szabadidőm. Viszont megérte, mert így tudtam tapasztalatot szerezni és akkoriban nagyon produktívnak éreztem a mindennapjaimat és rengeteget tanultam.
Turizmus-vendéglátás BA - online oktatással, részleges egyéni tanrenddel ebben félévben volt 58 kreditem felvéve, abból kb 46 kreditem lesz most meg, a többit nem tudtam teljesíteni.
Mellette külföldön vendéglátó munka heti 56 óra munkaviszonnyal, amit 400 órás külsős szakmai gyakorlatként elismernek + otthon egyéni vállalkozás ( pályázatírás, projektmenedzsment, ingatlan, és hazsongépjármű bérbeadás, ügyviteli és üzletviteli tanácsadás és szolgáltatások, illetve készülünk a 2022-es visszanyitásra vendéglátó üzletekkel )
Kb. mindent együttvéve 7/7 nap, napi 14-16 óra.
A nyár már lazább lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!