Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mik a standard/sablon kérdések...

Mik a standard/sablon kérdések az állásinterjún?

Figyelt kérdés
Pályakezdő vagyok, ezért még nincs tapasztalatom. Érdekelne, hogy milyen kérdésekre számíthatok a meghallgatás során illetve, hogy mire érdemes fokozottan odafigyelni.
2010. júl. 28. 11:56
 1/3 anonim ***** válasza:

Olvass utána az álláskereső portálokon, mindenhol összeírnak pár kérdést.

Az biztos, hogy a gyakorlatodra rá fognak kérdezni, ha üres időszak van az önéletrajzodban, arra rá fognak kérdezni, vagy ha bármi furcsa van benne, azt is megkérdezik.

Tőlem rengeteget kérdeztek, ahova végül felvettek, még ilyeneket is, hogy cseréltem-e már tonert a nyomtatóban :D

2010. júl. 28. 21:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Az is tipikus, hogy mondj magadról 3 jó, 3 rossz tulajdonságot.
2010. júl. 28. 21:30
 3/3 anonim ***** válasza:

Én egy időben sokat jártam állasinterjúkra, és van egy pár izzasztó kérdés, amikre még most is emlékszem.

-> Mit gondol, miért lenne ön a legjobb választás cégünk számára? Miben tud többet nyújtani nekünk mint a többi 500 jelentkező?

-> Kérem meséljen el egy adott szituációt, amikor legutóbb hibázott.

-> Hogyan viselkedik amikor a többiek nem értenek önnel egyet?

-> Mi az ami másokban a leginkább kiborítja?

-> Ki volt eddig a legrosszabb főnöke? Kérem, írja le az illetőt!

-> Miért gondolja, hogy ezen a területen sikeres lesz?

-> Mennyi idő múlva szeretné főnöke pozícióját elnyerni?

Utoljára 3 éve voltam interjún, de ezek a kérdések nagyon megragadtak bennem, rendesen leizzadtam a végére. :-)

Sok sikert!

2010. júl. 29. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!