Ha egyetemen képalkotást/animációt tanulok, akkor később alantasabb grafikusnak is állhatot, munka terén, ugye?
Figyelt kérdés
Még csak középiskolás grafikusként tanulok, de később képalkotás szakra jelentkeznék az Esterházy Károly Egyetemre.
Angliában szeretnék élni, de nem nagyon találok animációs cégeket. Gondoltam én a Disneyre is, de Kalifornia nagyon nem az én világom. A nyelvet is nehezen tanulom a Brit- Angolt és nem tudom mennyiben különbőzik a kettő Angol. De amúgysem élnék ott vagy dolgoznék a városnak távmunkában sem.
Na szóval arra gondoltam, hogy ha nem jönne össze az animátori karrier akkor könyv illustratornak vagy itt magyarországon van egy nagyobb cég ami posztereket, logókat meg eféléket gyárt. Vagy ha tudtok mondani még ilyen ágakat akkor azt is megköszöném.
Ez így megoldható?
És elnézést ha esetleg értelmetlen.
2020. ápr. 26. 18:42
1/1 anonim válasza:
Alamtasabb grafikusnak...istenem. Egy egyetemi BA diplomával, meg grafikus szakközéppel azért nem az alját kéne súrolnod, ha komolyan szeretnél fejlődni. Egerben külön van animáció, festészet, és tervező grafikus képzés BA szinten. Tanulj, képezd magad,és majd éretebb fejjel nézz körül a piacon. Nem tudjuk milyen szinten állsz, milyen nyelvet, és hogyan fogsz beszélni, és állást sem találhatunk a helyedben. Annyi, ha motivált vagy, jól képzett, fogsz találni állást grafikai területen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!