Hogyan tudnék havonta 300 ezer forintot megkeresni Magyarországon?
"Ez már alap Budapesten úgyhogy ha megvan a 8 általános meg az érettségi vagy vmi használható szakma akkor simán bárhol megkeresed vagy még ennél többet is."
Érdekes, Balázs meg heti szinten veri a tamtamot, hogy Budapesten a 200e nettót sem nagyon akarják megfizetni neki. Most akkor valaki nem mond igazat. :D
"Ez már alap Budapesten úgyhogy ha megvan a 8 általános meg az érettségi"
Nagyon el vagy tévedve. 140-et keresek (tanárként) mesterdiplomával Budapesten.
Nem véletlen, hogy nem a legértelmesebbekből lesznek manapság a tanárok.
Ilyenkor szokott az jönni, hogy a pénz nem boldogít, meg hogy nem hülye, csak azt csinálja, amit szeret, meg ez egy hivatás. Na persze, egy szintig ez igaz. A tanári fizetés viszont bőven ez alatt a szint alatt van. Aki ennyiért csinálja, az ostoba.
"Manapság a takarító is megkeresi röhögve a nettó 200at."
Igen a mesében. A valóságban meg rosszabb esetben a minimálbért, jobb eseten kicsit többet.
"Nem véletlen, hogy nem a legértelmesebbekből lesznek manapság a tanárok."
Ez szintén a tájékozatlanságod mutatja. Én olyan pontszámmal jutottam be a tanárképzésre, amivel jogra vagy orvosira is felvettek volna állami ösztöndíjas helyre. De ha egyszer nem az érdekel, akkor nyilván nem oda megyek...
140-ből is meg lehet élni, én 50+rezsi harmadáért bérelek szobát, télen is kijön a lakhatásom havi 70-ből. Veszek mellé egy buszbérletet, a többit meg arra költöm, amire szeretném.
Ha te nem tudsz megélni félmillió alatt, az a te életrevalóságod hiányát és a túl nagy igényeidet jelzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!