Van egy kifizetésre váró dolog a daopay-jel, de valamit elszúrtam, mi volt az? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
hívással történik eredetileg, gépi hangnak kellett volna megszólalnia, de nem szólt bele senki és semmi. Kétszer próbáltam meg, ugyanaz történt... akkor most le fog vonni pénzt? :S:S:S (750ft/hívás)2010. júl. 27. 19:28
1/2 anonim válasza:
Állítólag kifizetnek klikkelgetésért, csak előtte meg kell ereszteni egy emeldíjas hívást?
Hát téged aztán jól átb..tak. Mint kakit a palánkon...
2/2 A kérdező kommentje:
Látom nem érted... csak tudnám akkor minek írsz. Nem, nem erről van szó és átb.szni se b.sztak át mivel legutóbb sikerült, csak akkor sms-sel. NEKEM kell kifizetnem valamit ÍGY. -.-"
2010. júl. 28. 11:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!