Dolgozik valaki a Richter Gedeonnál "Elektromos Karbantartó technikusként" vagy "Kalibráló műszerészként" Budapesten?
Sziasztok!
Mennyit lehet keresni ezekben a beosztásokban, illetve milyen és mennyi béren kívüli juttatás van ?
8 vagy 16Ft-ot térítenek üzemanyagköltségként ?
Szia!
Én ugyan más poziban voltam, de nagyon jó munkahely. Széleskörű béren kívüli juttatások, jutalmak, olyan karácsonyi csomag, hogy elképesztő. Negyedévente tisztasági csomag.
Béren kívüli juttatás amikor eljöttem 2019-ben, akkor volt 440 000 ft bruttó, de szinte minden adható juttatásból lehetett választani.
Az üzemanyag 15 ft/km-el megy náluk
Kifejtenéd, hogy miért megy rá az egészsége?
Érdekelne.
Kettessel egyetértek, másfél évig bírtam a Richtert gyomorral, igaz irodáról tudok nyilatkozni.
Rosszindulat, furkálás. Szocializmus a köbön. Értekezletek üvöltözéssel teltek, tizenéves sérelmek egymás fejéhez vágásával. Ha lapít az ember akkor még ki lehet bírni, de annyi néha a munka, a bürokrácia hogy sokakat az is teljesen kiéget.
Ha meg vezetői(bb) beosztásban vagy és veled egyszintűek között kéne rendet vágnod, hát ott igazán kikészülsz. Egészségileg tropa voltam mikor eljöttem, az osztályon még legalább 5-6 ilyen ember volt aki szintén emiatt köszönt le, fiatalok-idősek egyaránt.
Nem igaz ez mindegyik részére, de átalában a céges kultúra nem valami nyugatias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!