Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnék sok pénzt keresni?

Hogyan tudnék sok pénzt keresni?

Figyelt kérdés

Az imént néztem youtubeon egy olyan videót hogy "emberek, akiknek annyi pénzük van hogy nem tudják mire költsék" és így elgondolkoztam. Hogy mit tettek ezért hogy ilyen sok pénzük legyen,

Valamelyikőjük szinész, a többiről nem adtak infót, aztán elkondolkoztam rajta hogy hogyan tudnék akár én is ennyi pénzt keresni, mivel és hogyan lehetne hozzá fogni, esetleg pl a színészkedéshez?

Nem mondom azt hogy a mostani pénzügyi helyzetemmel nincs probléma, mert van. Ezért szeretnék "kitörni" és sok pénzt keresni

Értelmes válaszokat várok

2020. ápr. 19. 05:35
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez altalaban nem igy mukodik, hanem ugy, hogy csinaltak valamit hobbibol, amiben jok voltak + volt egy olyan szemelyiseguk melle, amivel konnyen tudtak megfelelo kapcsolatokat kialakitani, a kapcsolatok pedig magukkal hoztak a jo lehetosegeket.

Tok mindegy minek allsz neki, ha csak es kizarolag a penz resze erdekel, nem leszel benne sikeres, legalabbis ha ilyen kreativ szakmakat nezunk, mint a szineszet es tarsai.

2020. ápr. 19. 06:49
 2/7 anonim válasza:
100%
Nemedet, korodat sem írtad le. Pedig nagyban befolyasolják ezek.
2020. ápr. 19. 15:16
 3/7 A kérdező kommentje:
17/F
2020. ápr. 19. 16:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt már itt ilyen kérdés.

A legelső dolog, hogy ezeket megkeresed, megnézed.

Amúgy a gugli is segíthet, csak okosan kell keresni.

2020. ápr. 19. 17:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
úgy, hogy ők nem akartak sok pénzt keresni. Nem azért lettek színészek, mert az biztos megélhetés és milliókat fognak keresni.
2020. ápr. 19. 20:57
 6/7 anonim válasza:
Írj privibe. Áll ott lent ;)
2020. ápr. 20. 19:13
 7/7 anonim ***** válasza:
.
2020. ápr. 20. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!