Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen kétkezi munka való...

Milyen kétkezi munka való nekem a nem túl jó paramétereimmel?

Figyelt kérdés

Rettentő sok dolog érdekel, de semmi se köt le hosszabb ideig. Semmi. A hobbijaim se.

Igen buta vagyok, az IQ-m elvileg nem éri el a 100-at.

Közel járok a 30-hoz.

Valamilyen szinten van kézügyességem, de csak mérsékelten.

Az embereket utálom, ráadásul rettentő sok egyedüllétre vágyom.

2020. ápr. 18. 22:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
Az iq-nak semmi koze, ahhoz mennyire leszel sikeres az eletben.
2020. ápr. 18. 23:07
 2/12 anonim ***** válasza:
49%
Éjszakai árufeltöltő, bár ahhoz kell a 100-as IQ.
2020. ápr. 18. 23:12
 3/12 A kérdező kommentje:
Mármint kétkezi szakmát keresek leginkább.
2020. ápr. 18. 23:31
 4/12 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy 100 alatti az IQ-d? Mivel foglalkoztál eddig?
2020. ápr. 19. 10:14
 5/12 A kérdező kommentje:

Ami konkrétan számot ad, az a Mensa netes próbatesztje, konkrétan 84 jött ki 2010 táján és 95 körül asszem 2016 környékén.

Viszont 2011-ben széleskörűen vizsgáltak minket, szám nem volt, de logikai készség, rövidtávú memória és koncentrációs készség átlagon aluli. Asszem a logika jóval.

Eddig szellemi munkáért tepertem, már a második alapszakon (nem nappali) szenvedek, de egyértelmű, hogy lemaradok a többiektől, nem nekem való.

Talán még valamivel javíthatok az életemen, ha még idén belekezdek valami kétkezibe.

Ahol sikerélményem lehet, nem azt élem meg állandóan, hogy lemaradok, elmaradok és ahol lehet szabadidőm. Mert olyanom igazán még sohasem volt. Egész életemben nem.

Most ez a kérdés tényleg pályaválasztási...

Kétkezi munka vagy nagyon férfias, esetleg fizikailag is igen nehéz vagy emberekkel foglalkozó. Nekem egyik se játszik, a második végképp nem.

2020. ápr. 19. 10:49
 6/12 anonim ***** válasza:
Menj hegesztőnek.
2020. ápr. 19. 11:41
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
ahhoz képest, amit elmondasz, ilyen összeszedett és jó helyesírással megírt mondanivalót ritkán lehet olvasni errefelé...
2020. ápr. 19. 11:50
 8/12 anonim ***** válasza:
68%
Az írásodból én sem gondolnám, hogy alacsony az IQ-d. Teljesen átlagosnak tűnsz.
2020. ápr. 19. 12:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem is valami figyelemelkalandozásos mizéria lesz, ami nem biztos, hogy nem valami elnyomott extra alkotásigény velejárója.
2020. ápr. 19. 13:19
 10/12 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok, de én vettem részt a felmérésben és én élem meg a dolgokat.

Attól, hogy a fogalmazásom tűrhető, még nem vagyok való egyetemre és komolyabb szellemi szakmába sem.

2020. ápr. 19. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!