A helyi (átlag? ) fizetések (általában) szinkronban vannak a helyi lakásárakkal?
Pl nálunk a városban egy átlagos méretű lakás 50-60nm2 1+fél vagy 1+2 fél szobás lakások, átlagosan jónak mondható állapotban 13-16 millió forint. 20% önerő megléte esetén ha valaki 20 évre vesz fel hitelt, akkor olyan 60-80 ezret kell havonta fizetnie. Egy átlagos méretű család átlag rezsije, ha nincsenek nagy igényeik, csak átlagos igények, akkor átlagosan 15-20 ezer forint. Ha 80-al is számolunk, akkor max 100 ezer forint átlagban.
Itt az átlagfizetés a környékben 180-190 ezer forint, tehát kijelenthetjük, hogy a fizetésnek a fele el megy rezsivel együtt. Az albérlet árak is 60-80 között mozognak átlagosan.
Tehát ezek alapján azt lehet feltételezni, hogy szinkronban vannak a fizetések a helyi lakásárakkal? Pl Budapesten 150 ezer egy, a fent említett albérlet, ott mondjuk nem tudom, hogy mennyi az átlagfizetés.
Általánosságban igaz az, hogy versenyképes fizetés az, amely egyrészt a helyi átlagfizetést figyelembe veszi, a helyi szakmai átlagfizetést is, és a helyi lakásárakat is?
4 telefon előfizetés+2 telefonrészlez+ van benne biztosításunk!
Illetve minden korlátlan.
Páromnak tv? is van benne.
Igen,szüksége van rá!
Amúgy tudom,hogy nem mi vagyunk az átlag,de eleget dolgozunk érte,hogy ne kelljen fillérezni!
Tehát 15ezerből kijön a villany, víz, fűtés/HMV.
Ne etesd már a népet.
Mikor egyedül laktam albiban, akkor se jött ki ennyiből.
"víz 2000"
Ez jóindulattal 3m3 viz (de legyen 4m3).
Ha ketten vagytok (3 számítógép), akkor ez azt jelenti, hogy 1 főre
Napi 66 liter víz jut?!
Hát vagy nem fürdesz rendszeresen, vagy nem húzod le a WC-t, vagy lopod a tarsasházi közöst.
Mert ennyiből nem lehet normálisan élni.
(ha még el kezded mondani, hogy a házban átalany van akkor meg a közösköltséggel fizeted meg.
A 3000 villany megint csak a vicc (főleg 3 számítógép - klíma kombo esetén.
De ez nokomment kategória tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!