Mennyit keres egy tűzoltó 15 év után?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki nagylábon él, állítólag a fizetéséből. A lánya terjeszti hogy az apja 600 ezer forint nettót keres. Nehezen hiszem ezt el, mert nem parancsnok vagy kapitány (nem tudom melyik a pontos definicio). Egyszerű tűzoltó. Mennyit kereshet reálisan?2020. ápr. 15. 11:40
1/9 anonim válasza:
600 nettóval nemigen él valaki nagy lábon.
2/9 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest hogy azt látom, hogy sírnak a közalkamazottak és a környezetemben is siratják a rendőröket és tűzoltókat hogy milyen keveset keresnek. Ezek alapján én azt gondoltam hogy 200 nettó lehet a fizetésük. De akkor ki tudja mi az igazság.
2020. ápr. 15. 12:22
3/9 anonim válasza:
Az orvosok is sírnak, hogy keveset keresnek, közben meg az én ismeretségi körömben, mind luxus helyekre jár nyaralni. Nyilván, azért itt is van aki kevesebbet keres, de az EÜ dolgozók közül inkább sajnálom az ápolókat, mert ők tényleg nem keresnek sokat.
4/9 anonim válasza:
Nagyban függ, hogy milyen pozícióban dolgozik, illetve attól, hogy tiszt vagy nem tiszt. Ha tiszt (mondjuk ezredes) és valami vezető pozícióban dolgozik akkor elképzelhető. Ha sima "mezei" tűzoltó akkor olyan nettó 300-at kereshet. Ha viszont nagy lábon él valószínűleg valamit ügyeskedik fű alatt vagy fusizik. A tűzoltóknak elég sok szabadidejük van mivel egy 24 órás műszak után 48 óra pihenő jár. Ezért sokan csinálnak másodállást.
5/9 A kérdező kommentje:
Sima mezei tűzoltó. Lehet hogy másodállásozik mert olyan mintha minden nap bejárna dolgozni. Azért furcsa a dolog, mert a felesége munkanélküli, a szüleik leharcolt autókkal járnak hozzájuk (nem láttam gazdag családtagot), ennek ellenére a legújabb BMW-vel jár a fickó és a lánya dicsekedik mindenkinek hogy az apja milyen gazdag.
2020. ápr. 16. 16:37
6/9 anonim válasza:
Cringe. Nagyon értéktelen lány lehet az ilyen. Viszont 600 nettó még mindig nem sok.
7/9 anonim válasza:
Egy vezető tűzoltó sem kap 450 nettótól többet. Biztos, hogy van ott másodállás is.
8/9 anonim válasza:
Egy "egyszerű" tűzoltó 15 év után úgy nettó 205-220 ezer körül kap. A kezdő tűzoltó fizetése olyan 175 ezer azzal a 10%-os kiegészítő juttatással amit az állam idei évtől ad a rendvédelmi állománynak. Úgyhogy nem nő valami sokat az évek múlásával.
Az a nettó 600 nem tudom hogy jött ki, a kivonuló állomány legmagasabb beosztása a szolgálatparancsnok. Az ő fizetése is nettó 300 körül van, de ez már tiszti beosztás azaz főiskolához kötött.
9/9 anonim válasza:
Úgy jön ki, ahogyan az egyik ismerős mondta, hogy a párja apja bkv sofőr. Nettó 290+ gázolaj (mind valahogyan a szigorú ellenőrzések ellenére is tudja hogy kell lelejmolni). Nettó 740 jön így ki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!