Mennyire kínos ha 38 évesen a szomszéd 21 éves srác lesz a főnököm?
A gyerekem lehetne majdnem, a szülei 40 évesek, jó barátaim, jó szomszédi viszonyban vagyunk. Az egyetem után ment ehhez a céghez és a válság miatt lett most vezető pár hete. Én elvesztettem a megélhetésemet és jelentkeztem egy állásra amire van most kereslet. Erre átszólt a szomszéd asszony, hogy a fia megkapta a jelentkezésemet és ne aggódjak, lesz munkám!
Kicsit kínosan érzem magam azóta. Elég furcsa lesz hogy a szomszéd srác lesz a főnököm. Bár nem biztos hogy ő is marad, lehet hogy csak ideiglenes ez a kinevezés. De akkor is.
Ti hogyan reagálnátok le? A pénz kell, válogatni nem szabad most!
Eléggé... bár attól függ milyen ember.
Nekem is volt fiatalabb főnököm, bár ő egy idióta p*cs volt
Sose értem, hogy miért lenne baj ha fiatalabb a főnököd...
Nekem is van munkatársam(31) aki mondta is, hogy nem viselnél jól ha xy lenne a főnöke. És nem azért mert szakamilag nem jobb mint ő, vagy kevesebb tapasztalata lenne, hanem mert xy csak 27 éves és zavarja őt ha fiatalabb lenne a főnöke...
Nézek rá, hogy de jobban ért ahhoz amit csináluk mitn te. Err, de fiatalabb...
A lényeg nem azon van hogy fiatalabb, hanem hogy a szomszéd barátaim fia. Ez a gáz benne. Nem tudom hogyan kezeli majd a dolgokat. Hogy fiatal létére nem fog-e keresztbe tenni ha mondjuk neki nem tetsző időpontban nyírom majd a füvet.
Nem is válogatok, el fogom fogadni az állást! Kell!
Nekem sose volt főnököm.
Ellenben volt alkalmazottam (apám barátja), aki 70 körül járt (+ gerincsérv és 2 ujját régen lekapta a körfűrész).
Remekül végezte a munkáját, ha pedig olyan volt (pl. emeli kellett), segítettem neki.
Remekül kijöttünk - nem a kor számít, sokkal inkább az ember hozzáállása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!