Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » HR-esek! B1-es nyelvtudást...

HR-esek! B1-es nyelvtudást érdemes beírni a CV-be?

Figyelt kérdés

Üzleti/gazdasági területen.

Pl. financial controller, business analyst

Angol, német felsőfok benne van.

De a pozícióhoz igazából az angol is bőven elég mondjuk.

Ilyenkor még ha a B1-es olasz nyelvtudásom beírom az inkább zavaró/fölösleges, vagy pozitív?

B1 van már az a szint, amit beírnál? Vagy középfokról indul inkább?

2020. ápr. 11. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
A használható nyelvtudást írd bele. Az, hogy tudsz rendelni egy pizzát olaszul, az távol van a használható nyelvtudástól.
2020. ápr. 11. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Akartam válaszolni, de mivel nem vagyok HRes, megadom a lehetőséget a HReseknek, hogy válaszoljanak, mert csak az ő véleményüket kéred.
2020. ápr. 11. 18:15
 3/5 A kérdező kommentje:

Első. Ténylegesen használható nyelvtudás.

Kettő. Válaszolj nyugodtan, nem írtam azt, hogy kizárólagosan ők. Csak figyelemfehívás volt, hogy ők kifejezetten válaszoljanak, ha lehet.

2020. ápr. 11. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
91%
Én beleírnám. Még ha nem is annyira aktív, szövegértéshez jó lehet. Nekem pl egy svájci cégnél előnyt jelentett egy gyenge közepes olasz nyelvtudás, mert volt olaszos kolléga, akit esetleg így tudtam volna helyettesíteni egyszerűbb ügyekben.
2020. ápr. 11. 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Írd be mindenképp. Mutatja a tanulási hajlandóságot is.
2020. ápr. 11. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!