Mennyit keresnek a bv-sek?
Figyelt kérdés
Mit kell pontosan csinálni egy börtönőrnek?
Tényleg annyira stresszes amilyenek mondják?
Fegyveres biztonságiőrként dolgoztam 4 évet, de ott hagytam.
Szinte biztos hogy el fognak küldeni a járvány miatt a jelenlegi munkahelyemről, de azt hallottam hogy embereket keresnek börtönökben. Amíg nem találok mást ki próbálom.
Kérem olyanok írjanak akik már dolgoztak börtön őrként vagy van bármiféle rálátásuk.
2020. ápr. 7. 16:15
1/4 anonim válasza:
Állampusztán 167000 + kafetériát kínáltak
Az a baj, hogy annyira nincs ember hogy elég alacsonyra tették a mércét és elég debil kollégákkal kerül össze az ember.
2/4 anonim válasza:
1es
Azt hittem, h a 167ezres fizetes a baj :D
3/4 anonim válasza:
1 vagy 2 éves tanfolyamot kell elvégezni, mialatt mem biztos hogy rendes fizetést fogsz kapni,de előtte van pszichikai és fizikai alkalmassági. Azt nem tudom hogy feltétel e már az érettségi. Tűrni kell ha néha beszologatnak, esetleg leköpnek vagy hasonló...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!