Akit most vendéglátósként levesznek 4 órára, az hogyan tud támogatást igényelni az önkormányzattól?
Meg kivetetik vele a szabadságokat is előre egész évre.
Van bármi mód segítséget kérni?
Kisvárosban nem igazán van más munka.
a vendeglatos munkasokat mindigis mindenhol atb...tak, nincs mit csodalkozni, azert mentek tönkre Hál Istennek,
és többet nem állnak talpra, vége.
A vendéglátó mindig ilyen volt - bejelentetlen feketemunka, még örülhetsz a 4 órádnak :)
"Támogatás" - nálunk suliban a szép lányok mentek vendéglátósnak (elég volt jól kinézni, ész nem kellett), többségük kifogott egy pénzes vendéget, teherbe elvtette magát, majd hozzáment, elvált, és vitte a fél házat... na ez a vendglátós támogatás :D
Kedves utolsó,
Hát igen. A magyarok mindig is ilyenek voltak szerintem. A legalja mindennek.
És csodálkoznak, hogy az összes környező országban utálják őket... Vajon miért...
Kedves kérdező és 4-es: Én infarktuson átesett krónikus szívbeteg vagyok. Megmaradt 71 % egészségi állapotommal sehová sem kellek. Napi 9 féle gyógyszert szedek, 14 db-ot összesen. Mindezt + a TB-t magamnak kell állnom. Ez havi 20 ezer.
Támogatást sehonnét sem kapok (állam v. önkormányzat)
Akkor most mégis, melyikünk van rosszabb helyzetben?
Senki nem mondta, hogy te jobb vagy rosszabb helyzetben lennél.
A kérdés az volt, hogy aki bukja a havi bevételei felét az mit tegyen.
Ha én fiatal és egészséges lennék, biztosan nem segélyen, támogatáson gondolkodnék.
Csakhogy én ledolgoztam 40 évet, fizettem az államnak a járulékokat rendesen, ahogy kellett.
Most viszont sehonnét nem várhatok semmi segítséget.
Köszönhetően annak, hogy Európa egyik leggyengébb szociális védőhálójával rendelkezünk. A kérdés valóban nem arról szól, ki van jobb helyzetben. Én örülnék, ha akár 4 órát is tudnék dolgozni, és fizetnék helyettem a TB-met.
Sehonnan nem kaptam én sem segítséget.
Pultosként dolgoztam, áprilisban szünt meg a munkaviszonyom.
3 éves fiamat egyedül nevelem albérletben, mivel nem volt ovi, semmilyen munkát nem tudtam vállalni, otthon voltam a gyerekkel.
Leveleztem az önkormányzattal, kisvárosban élünk, de itt nem voltak hajlandóak ügyeletet biztosítani.
Ha nem lett volna egy kis tartalék, nagy bajban lettünk volna.
Segítség sehonnan nem jött.
Most újra kinyitunk, a munkáltatom visszavesz dolgozni.
Jó példa volt erre, hogy senkire nem számíthatunk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!