Ti rágyujtanátok egy cigire?
Menj el futni, azzal kihajtod magadból a feszültséget.
Ha összejönnek a dolgok, akkor nem szerencsés rágyújtani, hiszen ezzel anyagilag is romba döntöd magadat: havi 25-30 ezer ft füstbe megy... Ezt akarod? :D
Nem, nem gyújtanék rá, hiszen egyszer 5 évre letettem - pedig csak 1 évről szólt a fogadalmam :-) - , másodszorra meg huszonéve nem dohányzom és most már nem is fogok.
Légy erős, attól, hogy rágyújtasz, nem oldódik meg semmi, csak rosszabb lesz, mert még pénzed se lesz :-(
Menj futni, sétálni, hallgass zenét, de ne mélabúsat, ami még jobban nyomorba dönt :D
Dehogy gyújtanék. Azt mondják egy bagós mindig bagós marad. Álmodok is néha róla, de akkor se szokok vissza rá és neked is ezt tanácsolom. Nem visz előre, csak a gyorsabban a gödörbe. És még a koronavirus esetén is rosszabbak az esélyeid ha aktív bagós vagy.
14 éve szoktam le, azóta nem szívtam egy szálat sem
"Ti rágyujtanátok egy cigire?"
S O H A !
Se így, se úgy, legyen bármilyen szerencsétlen az életem.
Jó tréfa ez így Április 1.én.
Szerintem gyújts rá egyre aztán többet soha
Én cigizek tudom milyen ne akarj függeni tőle nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!