Vajon áprilisban (esetleg a végén) el fog kezdődni a hajós szezon?
Lehet rossz témakör, bocsi.
Ma adtam le a jelentkezésem a GoWork cégnél folyami hajóra, tavaly végeztem el a hajópincér iskolát bár mindegy milyen munkát ajánlanának elvállalnám mert kell a pénz.
A jelenlegi helyzetre való tekintettel szerintetek mikor fog elindulni a szezon?
Én is menni akarok vissza már...
B. remélem a nehéz részéről is tájékoztatott...
#11 Kaptatok hivatalos tájékoztatást a cégtől?
VRC pl. crewnak szánt közleményben július egyig halasztotta az utakat. Ami nyilvánvalóan nem úgy lesz.
Egyenlőre szinte minden cég csak a következő értesítésig tartja fent a megírt kb. indulást. Van ahol már a komplett szezont tötölték az újaknak, mert kevesebb ember fog kelleni és nem velük kezdik feltölteni a személyzetet, van ahol május 30 ( Arosa talán?!), van ahol júni 15, - pl. Németeknél, addig pedig belföldi utakat indítanának pl. Dortmund - Stralsund ha javul a helyzet. Avalon esetében pedig pl. szeptember 1 már az időpont és egyre többen hozzák ki az új protokolt is, pl. büfét megszüntetik, koffer fertőtlenítés embarkációkor, stb.
Én az éttermekre leszek kíváncsi, ha ilyen távolság tartás kell, akkor kb fele utas se fog tudni leülni. Vagy dupla sitting, vagy fele utas, de az fele crewt is jelent majd?!
Igen, megtaláltam a közzétett listát közben én is.
Aggaszt és hiányzik is a munkám. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!