Pàrom csomagkézbesítő a Magyar Postánál. Szerintetek kötelező lenne kapnia a Korona vírus miatt veszélyességi pótlékot?
Figyelt kérdés
Sajnos nem vagyok benne az ilyen témákba, keresgélek az interneten is de addig is kiírom ide hátha valakinek van tapasztalata2020. márc. 31. 15:17
21/28 A kérdező kommentje:
3havonta fizetik ki a túlórákat. De mentsémre szóljon,hogy én csak kivàncsi voltam,hogy vajon kapnak e majd vagy sem :). Nem rossz melóhely, főleg így kocsival. Ajánlani tudom. :) Főleg Pesten éri meg mivel ott sok a borravaló elvileg. Bár Pesten úgy vettem észre mivel laknak ott ismerősök,hogy ott mindenli jobban keres mint itt vidéken, viszont cserébe nyílván az ingatlanok is többe kerülnek vagy az albik . Àtlagosan itt 200.000at kap, de volt h 350.000volt kari körül a sok juttatások meg mit tom én mik miatt. Ajánlani tudom a céger ha erre voltál kivi.
2020. márc. 31. 23:41
22/28 anonim válasza:
": És karácsonykor több fizetést kapsz a több csomag miatt"
hogyne... ugyanannyit kapok ha kiszallitok napi 15 csomagot, mintha 130at. kutyát nem érdekli mennyi van, csak legyen kiszallitva.
23/28 anonim válasza:
Ennyi erővel minden bolti eladó is kapjon, ők is készpénzt fogdoznak, emberekkel kerülnek kapcsolatba és pl müllerben dolgozó ismerős mesélte hogy annyi a forgalom (és a terhelés) mint karácsonykor. Ők nem kaptak se maszkot se kesztyűt, azóta persze lehet hogy változott de ennyi erővel mindenki kaphatna aki még nem otthonról dolgozik. Párom is ott ül a szereldében több tucat emberrel akik bejönnek lázasan meg köhögve mert "jólvagyok jólvagyok nincs semmi bajom" és nem küldik haza őket ha meg felhozzák a vezetőségnek hogy valami óvintézkedés közlik hogy hát van kézfertőtlenítő meg osszák be ki mikor öltözik át, veszélyességi pótlékon max röhög egy jót a vezetőség. Csodálom hogy eddig semmi nem történt ott.
24/28 A kérdező kommentje:
Igen “annyi erővel“ nekik is jàrna !!!!! Szerintem!!! De itt nyitva sincs a Müller már régóta én úgy tudom
2020. ápr. 1. 10:30
25/28 anonim válasza:
Elvileg járna nekik de ezt itt ne várd. Maximum több borravaló bár a jelenlegi helyzetbe azt se tartom valósnak.
26/28 A kérdező kommentje:
Nincs borravaló vagy nagyon kevés mivel kártyával fizetnek a járvány miatt főleg. Aki meg kp-val az meg tuti hogy sóher :D
2020. ápr. 2. 13:41
27/28 anonim válasza:
"Elvileg járna nekik de ezt itt ne várd."
Akkor elvileg mutass már valami törvényi hivatkozást ami szerint elvileg járna nekik.
28/28 A kérdező kommentje:
Na elvileg kapni fognak. Remélem mások is fognak kapni akik más cègeknél vannak. Mindenki vigyàzzon magára és a másikra . Kitartást!!!
2020. ápr. 6. 21:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!