A virusnak milyen gazdasági következményei lesznek?
nem a vírusnak a következményei, hanem az évek óta halmozódó egyensúlytalanságnak a világgazdaságban.
bedől a bankrendszer, aztán a zombivállalkozások, poltikai válság, kormányválságok, hatalmas társadalmi válság.
esélyes, hogy még az euró sem bírja ki.
ilyet még az sem látott életében, aki 90 évet megélt.
2008-ban még aránylag kicsi voltam, 15-16 éves, bár valamennyire érzékeltem. Egyik családtagom iszonyatosan megszívta.
De ha abból indulok ki, hogy 2-3 hónapra leáll a világ, katasztrofális hatásokat jósolok.
Én személyesen végre elhelyezkedtem a szakmámban, úgy nézett ki, végre lábraállok.
Ehhez képest arra számítok, hogy nyár végén nem lesz mit ennem, nem lesznek befizetve a számláim és már B-tervem van - elmenni a tömegközlekedésbe, mindegy, minek, akár jegyellenőrnek, de lehetőleg tabulátorkezelőnek (váltóállító) vagy járművezetőnek.
A 2008-asnál rosszabbra számítok.
2008-ban akinek volt esze, eszméletlen pénzt kaszált.
Én csak 1 db BÁV 1 uncás aranytömböt vettem 180 ezerért, amit 2 év múlva 320-ért adtam el (az ismerősöm aki ajánlotta a házát adta el, és albérletbe ment, aztán eladta az aranyat...)
Egy másik ismerősöm 1 Ft-os érméket vitt a MÉH telepre mert 1-3-at ért (vödörszámra utánfutón, milliókat keresett).
Most is ha körülnézünk... lesz aki kaszálni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!