Jelentkezzek-e junior Java programozónak az EPAM-hoz vagy próbálkozzak meg a mentorprogramjukkal?
Az egyetemen mérnökinformatika szakon tanulok és egyetem mellett munkát akarok vállalni a programozói szakmában. Olyan ismerősöm nincs, aki a szakmában van, szóval nincs kit megkérdezzek. (Egyetemen pedig levelezőn tanulok, szóval nagyon nincs kapcsolatom a többi olyan hallgatóval, akinek esetleg lenne tapasztalata e téren.)
Egyetemen többek között C#-t tanulunk, azonban én elkezdtem Javat is tanulni fakultatívan, mert érdekel és szeretek programozni.
Multinacionális cénél akarok majd elhelyezkedni, az EPAM egész jó döntésnek tűnik. Azon gondolkodok, hogy junior java fejlesztőnek jelentkezzek-e vagy inkább próbálkozzak a mentorprogramjuknál.
Objektum oriéntált programozást, alapvető algoritmusokat és adatstruktúrákat már tanultam. Gitről és Dockerről is elkezdtem már anyagokat nézni.
Szerintetek mivel próbálkozzak? 🤔
Ja, valóban, azon átsiklottam.
Akkor mentorprogram.
Mentorprogram állítólag kb nyárig, őszig nem indul, mert átszervezik az egészet.
(én is benne vagyok a kiválasztási folyamatban, harmadik körre várok, bár lehet őszre már nem fog kelleni, kiderül majd)
Azért jelentkezz, csak tudd ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!