Tudtok ilyen munkahelyet Budapesten?
Figyelt kérdés
Elvárásaim: mentoring, real work-life balance (túlórázni hajlandó vagyok, de legyen mellette private hours, amikor biztosan nem keres senki munkaügyben), home office lehetősége, rendszeres feedback a munkámról, szakirányú fejlődés támogatása (továbbképzések, belső képzések). Az anyagiak másodlagosak, nettó 250 ezertől nekem megfelel bármilyen összeg. A nemem nem hiszem, hogy fontos, de ha mégis, akkor elmondom, hogy nő vagyok.2020. márc. 13. 09:09
1/12 anonim válasza:
És a szobafestéshez értesz, a cash collectionhöz vagy a network designhoz?
Én dolgoztam a BTnél, az amúgy ilyen volt.
3/12 A kérdező kommentje:
Természetesen van diplomám, irodai munkára gondoltam.
2020. márc. 13. 09:38
4/12 anonim válasza:
Menj el vagyonőrnek egy recepcióra.
Majdnem irodai, csak feleannyit várnak el, és 1300 nettó órabér van 12 órásba
Ismerősöm nettó 350 felett keres váci úti tesco recepción.
5/12 A kérdező kommentje:
Ugye nem gondolod, hogy diplomával vagyonőrnek fogok menni?! Nem mellesleg ott a fenti elvárasaimat biztosan nem elégítik ki.
2020. márc. 13. 11:15
6/12 anonim válasza:
Tehát van egy büfédiplomád ahova sehova nem kellesz, és te szabod az elvárásokat?
8/12 A kérdező kommentje:
Hülyeségnek tartom a büfészakos diploma kifejezést, szerintem egyik sem az. Kérdésedre válaszolva gazdálkodási és menedzsment szakos diplomám van. Több helyre felvettek volna, én nem fogadtam el a kínált feltételeket. A fenti elvárásaimhoz ragaszkodom maradéktalanul.
2020. márc. 13. 11:25
9/12 anonim válasza:
Nyelvet beszélsz?
Amúgy egy BSC diploma nem olyan óriási teljesítmény, hogy a lábaid előtt heverjen a teljes gazdaság.
10/12 A kérdező kommentje:
Angolul tudok magas szinten, németül egy keveset. Nem is várom, hogy a világ a lábaim előtt heverjen, egy jó munkalehetőség nekem elegendő.
2020. márc. 13. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!