Mennyi a fizetés egy call centeres munkakörben?
Igazából kíváncsi lennék, hogy valóban igazak-e az állítások és tényleg ennyit lehet ott keresni.
Pár embertől hallottam már, hogy 300-330 körüli nettót keresnek sima call centeres ként.
Ez reális?
Mert gondolom nem egy leányálom meló, de hát akárcsak ideiglenesen ennyiért elmennék én is.
Na de milyen call center? Az ilyen értékesítősben minimálbért, esetleg bérminimumot fizet, plusz jutalék, de ha nem hozod a kívánt számokat hamar kiraknak vagy te hagyod ott. Persze ha nagyon jó vagy és a 💩t is el tudod adni, akkor simán lehet 300 körül is a nettó.
Ha ilyen problémamegoldós helpdesk, akkor 160-220 a reális, ha idegennyelvű, akkor jóval magasabb pénzt fizet.
Örülnék a 300-nak,de 230-250 között szoktam kapni nettóban
Dolgoztam ilyen munkakörben máshol is, ott még ennyit sem kaptam, persze nem olyan rossz, nekem esti suli mellett bőven jó, nem itt akarom leélni az életem. Az értékesítés nagyon rossz, soha többet nem mennék. A telefonos ügyfélszolgálatot viszont szeretem, másfél éve dolgozom itt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!