Te mihez kezdenél 5585 millió forinttal?
Tegyük fel, holnap bemész egy lottózóba, kitöltöd az 5-ös lottót, és a szombati sorsoláson tiéd az 5,585 MILLIÁRD (5585 millió) forint.
Mihez kezdenél vele ?
Komolyan kérdezem, mit vennél először vagy mibe fektetnéd bele ?
(feltéve ha nem kapsz szívinfarktus amikor rájössz te vagy a nyertes :D)
Vagy 2-3 éven belül nem lenne belőle semmi? :D (mert ugye akkor már mindenkinek a "barátja" lennél, rokonok hírtelen felkeresnek mert olyan régen nem láttak már :D)
Én például belegondolni se tudok :D
Biztos hogy valamennyit beraknék x évre bankba , és valami céget alapítanék vagy nem tudom :D
Vagy éttermet/ruha boltot/mozit stb nyitnék ahol rászolulók kedvezményesen/ingyen vehetnének, használhatnák.
Kort írjatok légyszíves, és előre is köszönöm a válaszokat :)
Hát őszintén nem sok embert hallottam, aki nagyobb összeghez jutott és boldog lett volna. Vennék egy nagy házat udvarral vagy egy telket. Egy álmom lenne ott lovakat is tartani.
Aztán emellett nyilván nem csak magamra költenék, kórházaknak és rászorulóknak adományoznék stb.
Hagynám az egyetemet, elindulnék egy világ körüli útra. Egy részét a családomnak adnám, egy részét vállalkozásokba fektetném és támogatnék feltörekvő magyarokat, akiknek jó ötleteik és ambícióik vannak. Mindezt megpróbálnám egy ideig titokban csinálni.
Szerintem belekóstolnék mindenféle művészeti ágba, mind a festészet, fényképészet, rendezés... Te jó ég, ez rengeteg pénz, megpróbálnám értelmes dolgokra költeni. Biztosan nem adományoznék, ki tudja kinek a zsebébe jutnak ezek a pénzek. De szerintem alapítanék ösztöndíjakat, építtetnék Pesten egy nagy és jó független kollégiumot az egyetemistáknak.
Megkeresném életem szerelmét, találkoznék azokkal az emberekkel, akiket tisztelek.
Mostan jutott a eszembe':
Má' nagyon régóta á'modom egy ébenfa-disznóvágóasztarrú'
Bizony mondom néktek: Ha nyerek, az mög lesz csiná'tatva!!
Ni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!