430ezer nettó az milyen fizetés? Átlagos vagy inkább sok?
Figyelt kérdés
Egy ismerősöm ennyit keres és sosem jön ki hó végéig, kevesli a pénzt. Szerintem ez kevésnek nem mondható, de nem tudom hol helyezkedik el a skálán. Szerintem ki lehet ennyiből jönni, ha lenne munkám azt hiszem örülnék, ha ennyit keresnék, de pl. azt tényleg nem értem, hogy 90ezerből hogy jönnek ki emberek, mert az tényleg kevés.2010. júl. 24. 17:02
11/15 anonim válasza:
Szerintem nem rossz fizetés, sőt. A magyar átlagbérekhez viszonyítva átlag feletti, de ahhoz képest, hogy mi a pozíció amit betölt, lehet éppen kevés is. Nyilván ha egy igazgató, igazgatóhelyettes, stb. pozíciót tölt be valahol, akkor édes kevés. Szóval attól függ honnan nézzük.
12/15 anonim válasza:
Ez valami hülye narkós köcsög lehet, a kokóra biztos nem elég ez se...
13/15 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Miért kérdés számodra hogy 430 nettó az milyen ???
Még bruttó 430 is rengeteg!!!
Van olyan aki bruttó 89500-at keres... Ahhoz mit szólsz?
A barátod meg egy *********. Mi az hogy kevés 430ezer FT?
Még ha van lakás meg kocsihitel (tegyük fel hogy 100-100k), albérlet+rezsi is 100 mondjuk. Még így is marad 130 ezer neki tisztán! Ebből nem tud megélni?
anyám borogass......
14/15 anonim válasza:
áruld már el, hogy mivel foglalkozik az ismerősöd, mert ha én keresnék ennyit, akkor tök jól ellenék(még így is, hogy nem igazán tudom megbecsülni a pénzt). Szóval mi a munkája?? :O
15/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. mivel elég heves érzelmeket váltott ki a kérdés, azt hiszem mégis inkább soknak tűnik ez a pénz. egyébként az előző kérdésre válaszolva, szerkesztő egy tévécsatornánál. szerintem se egy dorbézolós fizetés, de azért kijönni ki kéne belőle, pláne mivel (többnyire) egyedül él.
2010. júl. 31. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!