Szerintetek az milyen ember aki feketén dolgozik ès félmilliót keres? Ilyen embert fel kell jelenteni?
Szerintem undorító, hogy nem fizet a közösbe, miközben más több százezret. Tőlem például havi 200at vonnak, plusz a munkáltatóm is fizet utánam járulékokat.
Neki meg több a kézhez kapott fizu és semmit sem fizet a közösbe! Tök jogos lenne ha az ilyenek ellen fellépnének.
"Neki meg több a kézhez kapott fizu és semmit sem fizet a közösbe!"
Több pénzből többet vásárol, és több áfát fizet - szóval ez nincs teljesen így.
Ha már valakit fel akarsz jelenteni, akkor miért nem a munkáltatót? Nem a munkavállaló szokott kunyizni, hogy mindenképp feketén szeretné a fizetését, hanem a munkaadó nem akar annyit fizetni.
A drogdílereket kell büntetni, nem az egyszeri használót.
> Szerintem undorító, hogy nem fizet a közösbe
Na ja, olyan jó dolog a "közösbe" fizetni. Ugyan elveszíti közpénz jellegét, hülyeségekre költik, az utak szarok (és többnyire fizetősek), az egészségügy egy halálgyár, stb. De azért fizessünk még többet, hadd finanszírozzuk a nertársak gazdagodását.
Komolyan, annyira szánalmas, hogy a magyar ember ahelyett, hogy alacsonyabb adókat akarna, inkább azért idegeskedik, mert más nem fizet elég adót.
Házmesterek országa, sok etatista, szolgalelkű szerencsétlennel. Tökéletesen megérdemlitek Orbánt, az a helyzet.
> Azért elég jellemző, hogy aki feljelentene egy tolvajt, az ebben az országban lenézendőnek számít.
A tolvaj itt az, aki más pénzét ellopja, vagy ellopatná. Azaz az állam és az állammániások.
Nincs "közös". Van az én pénzem, és van a tiéd. Semmi közünk egymáséhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!