Mennyi kb. egy kezdő közgazdász fizetése?
Figyelt kérdés
Mostanában elég sokat gondolkodok azon, hogy közgazádsznak fogok tanulni, csak nemtudom hogy ez a szakma anyagilag hogyan jövedelmez illetve hogy munkát találni ilyen végzettséggel Magyarországon, vagy külföldön könnyebb elhelyezkedni( a nyelv istenigazából nem lenne gond mert angolul és franciául beszélek)?2010. júl. 24. 13:25
1/6 anonim válasza:
kedves kérdező!bocsi, nem tudom a választ,de engem is érdekelne,mert ősztől közgazdásznak fogok tanulni...remélem vki majd ír hasznos választ!
2/6 anonim válasza:
Engem is nagyon érdekelne, mert én is annak tanulok...
3/6 anonim válasza:
[link] Ez egy jó dolog,érdemes próbálgatni a lehetőségeket. Általában a pályakezdők és 1-2 év tapasztalattal rendelkezők nettó fizetését mutatja. Persze nagyban függ a fizetés a leendő munkáltató anyagi helyzetétől...
4/6 StephanieXx válasza:
Én is közgazdásznak tanulok:)
Imádom a francia nyelvet.:)
A válaszom:
Egy barátom nemzteközi gazdálkodás közgazdszá szakon végzett tavaly,anyanyelvi szinten beszél angolul,felsőfok:spanyol.Plusz felsőfokú szakmai nyelvvizsgája van
Ő kapott:160.000Ft-ot,céges autó,céges mobil,cafeteria,és benzin pénzt.
5/6 anonim válasza:
Annak idején a Schöllerben (2003) 300 ezer forintot kapott, jó mi? Ismerősnek az ismerőse volt...:)
6/6 anonim válasza:
Szerintem egy jól elhelyezkedett közgazdásznak meg van a havi 150.000-200.000 ft
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!